DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA 13. emelet


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby TrueHD 5.1), angol (Dolby TrueHD 5.1), orosz (Dolby TrueHD 5.1), cseh (Dolby Digital 5.1), lengyel (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, izlandi, lengyel, orosz, szlovák, török
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 100 perc
Kiadó Sony Pictures

A 13. emelet

Blu-ray film

The Thirteenth Floor (1999)

Megjelenés: 2019.02.14.
Ár: 3 999 Ft

Eredeti ár: 6 999 Ft

Megtakarítás: 3 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Rendező: Josef Rusnak,
Szereplők: Craig Bierko, Armin Mueller-Stahl, Gretchen Mol, Vincent D'Onofrio, Dennis Haysbert, Steven Schub, Jeremy Roberts, Rif Hutton, Leon Rippy, Janet MacLachlan, Brad William Henke, Burt Bulos, Venessia Valentino, Howard S. Miller, Tia Texada,


Tartalom

A Mátrix fergeteges sikere óta hajlamosak vagyunk minden virtuális valósággal foglalkozó filmet a Wachowski testvérek sziporkázó akció-fergetegéhez hasonlítani. Tudjuk, hogy ha már a virtuális valóság bejött a képbe, akkor vagy a jövõben játszódik a cselekmény, vagy a gépen belüli világ lesz nyomasztó, futurisztikus, tele ismeretlen, különös gépekkel, lényekkel, eseményekkel.

Emmerich legújabb filmjében azonban a feje tetejére állnak a dolgok. A történet a jelenben játszódik, és egy tudóscsoportról szól, akik egy irodaépület tizenharmadik emeletén a végletekig tökéletesítik a számítógépek modellezõ, szimuláló képességét.

Több évnyi kemény, megfeszített munkával betáplálnak a szuperkomputer memóriájába mindent, amit az 1937-es év Los Angelesérõl csak tudni lehet. Munkájuk „gyümölcse“ egy élõ, eleven, mozgalmas, lélegzõ és folyton változó város, tele érdekes személyiségekkel, eseményekkel, indulatokkal és érzelmekkel - amelyeket a számítógép irányít.

A kísérlet csúcspontja az a nap, amikor végre a tudósok is „beléphetnek“ ebbe a virtuális, múltbéli Los Angelesbe. Természetesen csupa ismerõs veszi õket körül - arcok, amelyeket ismernek, és amelyekrõl a múltbéli szimulált embereket is mintázták. Csupán az öltözékük és a személyiségük más, mint a „valódi“ világban.

A fantasztikus kísérlet azonban nem folytatódhat tovább, ugyanis gyilkosság történik: az egyik kutató zavarodottan ébred otthonában, és megdöbbenve veszi észre a lakásban társa holttestét. Természetesen õ lesz az egyes számú gyanúsított és még õ maga sem biztos az ártatlanságában.

Nem emlékszik semmire, és fogalma sincs, miért nem tudja felidézni a szörnyû események elõtti idõszakot. Azt gyanítja, hogy mind a gyilkosságnak, mind pedig az emlékezetkihagyásnak köze lehet a virtuális világhoz, a rejtély nyitja pedig ott lesz valahol a szimulált világban. Bár most már abban sem biztos, hogy melyik a valódi és melyik a virtuális valóság - ha egyáltalán létezik a valóság...

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* audiokommentár - a rendezõ és a látványtervezõ közremûködésével
* videoklip - The Cardigans – Erase/RewindAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.