DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA hívás (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 16:9
Játékidő 90 perc
Kiadó ADS

A hívás (DVD)

DVD film

The Call (2013)

Megjelenés: 00-1.12.02.
Ár: 2 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: krimi, thriller
Rendező: Brad Anderson,
Szereplők: Halle Berry, Evie Thompson, Abigail Breslin ,


Tartalom

Miután egy segélykérő hívás során képtelen volt segíteni egy lánynak, aki az eset következtében gyilkosság áldozata lett, Jordan Turner (Hally Barry - Felhőatlasz, X-Men: Az ellenállás vége) már csak a segélyhívók trénereként képes dolgozni.

Casey-t (Abigail Breslin - A család kicsi kincse, Zombieland) egy bevásárlóközpont parkolójából rabolják el. Segélyhívása egy újonchoz fut be, akitől a helyzet súlyossága miatt Jordan kénytelen átvenni a hívást. Jordan sikeresen utasítja az elrabolt lányt, hogy hogyan hagyjon jeleket, de az emberrabló Michael (Michael Eklund - Watchmen: Az örzők, 88 perc) minden közbeavatkozó polgárt meggyilkol.

A nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozicíóját a rendőrség nem tudja bermérni és, hogy Michael többször cserél autót. Egy ilyen autócsere után a rendőrségnek egy ujjlenyomat alapján sikerül azonosítania az emberrablót. A nyílvántartott lakcímen már nem áll ház, ezért rendőrség egy szomszédos házat rohan le, eredménytelenül.

Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy. Mialatt a szomszédos házban kutat nyomok után, egy zászlórúd hangja ismerős lesz neki a telefonból. A hang forrását követve az egykori ház helyét ellepő gaz között egy csapóajtót talál. A rendőrséget nem értesítve felnyitja az ajtót és lemegy a sötétbe...


Ajánljuk továbbá

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!