DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA holnap határa (3D Blu-ray + 2D Blu-ray) - Futurepack


Specifikáció
Típus 3D Blu-ray, Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD 7.1), cseh (DD 5.1), hindi (DD 5.1), mandarin (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), orosz (DD 5.1), thai (DD 5.1), ukrán (DD 5.1), török (DD 2.0)
Felirat magyar, magyar halláskárosultaknak, arab, bolgár, horvát, cseh, cseh halláskárosultaknak, angol halláskárosultaknak, portugál - európai, észt, héber, koreai, litván, lett, lengyel, román, orosz, orosz halláskárosultaknak, szerb, szlovén, thai, török, törö
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 113 perc
Kiadó Warner Bros.

A holnap határa (3D Blu-ray + 2D Blu-ray) - Futurepack

3D Blu-ray film

Edge of Tomorrow (2013)

Megjelenés: 2014.10.08.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: 3D, akció, sci-fi
Rendező: Doug Liman,
Szereplők: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong, Tony Way,


Tartalom

Invázió! Zúzás! Földönkívüliek!Totális K.O. az emberiségnek! Illetve… akad egy esetlen marketinges huszár, aki első gyilkolása közben elhalálozik, de abban az áldásban részesül, hogy egy valódi játék főszereplője lehet! Ha meghal, újraindulhat a legutóbbi elmentett pontról, ami helyileg a bázis, időben a végső csata előtti utolsó órák.

Az ismétlés a tudás anyja, vagy inkább az apja, és tényleg! Újra és újra és újra kezdve és játszva az emberiségnek egyre nagyobb az esélye, nem csupán a túlélésre, de a győzelemre is! Kockák, előre! Hackelők fedezőtűz! Cheaterek hajrá! Pusztuljanak a sokkarú, fémes, tekergő-rángatózó villámgyors féreglények! Tom Cruise a jövő határán, és azon is túl!


A holnap határa - Film kritika

Extrák

MAGYAR EXTRÁK BLU-RAYTM-EN 2D-BEN

- PUSZTÍTÁS A PARTON
A harc újraindul, és pokoli. Nézzük meg, hogyan születtek a félelmetes háborús jelenetek, és a félelmetes, forgó harci eszközök.

- A JÖVŐ FEGYVEREI
Kísérjék végig, miként válik megpróbáltatásaik és embert próbáló kiképzéseik során Tom Cruise és Emily Blunt pusztító fegyverekké, amint újra és újra harcra indulnak az ellenség ellen.

- TARTSON DOUG LIMANNEL
Tartson a film szenvedélyes rendezőjével, aki azért küzd, hogy a futurisztikus film igazán valósághű legyen!

- KIMARADT JELENETEK ÉS TOVÁBBI EXTRÁK!Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.