DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA sötét lovag trilógia - Különleges kiadás (4 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 441 perc
Kiadó Warner Bros.

A sötét lovag trilógia - Különleges kiadás (4 DVD)

DVD film

Dark Knight Trilogy Special Edition (2015)

Megjelenés: 2016.08.03.
Ár: 14 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: akció, díszdoboz
Rendező: Christopher Nolan,
Szereplők: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes, Gary Oldman, Morgan Freeman, Larry Holden, Heath Ledger, Maggie Gyllenhaal, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Eric Roberts, Cillian Murphy, Anthony Michael Hall, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne ,


Tartalom

Batman: Kezdődik!

A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (Christian Bale) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat.

Wayne visszatér Gotham Citybe és huséges komornyikja, Alfred (Michael Caine), Jim Gordon nyomozó (Gary Oldman) és szövetségese, Lucius Fox (Morgan Freeman) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hôst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegetô gonosz ellen.Batman: A sötét lovag

Christopher Nolan sikerrel keltette életre újra Batmant a mozivásznakon. A Batman - Kezdődik méltó adaptációja a klasszikus képregény-sorozatnak.

A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) James Gordon rendőrhadnagy (Gary Oldman) és Harvey Dent (Aaron Eckhart) kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit.

A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megfélemlített lakói csak úgy ismernek: a Joker!

Joker szerepében az Oscar-díjra jelölt Heath Ledgert láthatjuk, aki a forgatás utolsó napjaiban, véletlen gyógyszertúladagolásban halt meg.A sötét lovag - Felemelkedés

Mint minden "hős" figura egykoron Batman is rajzfilmfiguraként kezdte a generációk meghódítását. Batman figuráját 1937-ben alkotta meg Bob Kane és Bill Finger. Ki ne emlékezne a hírlapárusoknál megjelenő képregényekre és azokra az időkre mikor még epekedve vártuk egy egy új szám megjelenését?! Batman ugyan a fantázia szülötte, de mégis oly valóságos és oly hihető az ő története, hogy sok olvasó, napjainkban inkább néző szívesen részt venne az eseményekben főleg ha ő maga lehetne Batman.

Ki ne szeretne megküzdeni a gonosszal az igazságért az ártatlanok védelmére kelni vagy éppen megóvni az amúgy is törékeny békét. Az évek során Batmannek sok segítője akad de a harcot neki kell megvívnia.

A legújabb Batman film is a Felemelkedés is erről a harcról szól.

A filmben Batmannek új ellenfelekkel kell szembe szállnia de nincs könnyű helyzetben. Ő maga is hosszú ideje üldözött lett a rend, a békesség megóvása miatt, és a cél érdekében Batman "eltűnt" a sötét éjben. De vissza kell hogy térjen, mert Gothamnek szüksége van a sötét lovagra. Vajon Batman meg tudja óvni szeretett városát? Képes újra harcba szállni?

A Batman - Sötét lovag - Felemelkedés című film a jó és a rossz közötti csatározásról szól, és hogy ki győz?!.... Nézzék meg és megtudják!


Extrák

Bónusz DVD több, mint 90 percnyi EXTRÁVAL
FELTÁMAD A TŰZ: A SÖTÉT LOVAG TRILÓGIA LÉTREHOZÁSA ÉS HATÁSAI
Bónusz felvételek, ritka pillanatok és exkluzív interjúk A sötét lovag trilógia alkotóival, továbbá a filmipar más nagyágyúival, többek között Zack Snyderrel, Guillermo Del Toróval, Michael Mann-nel és Damon Lindeloffal.

CHRISTOPHER NOLAN ÉS RICHARD DONNER KÖZÖS BESZÉLGETÉSE
Nolan és Donner, a két legendás rendező arról beszélgetnek, milyen kihívásokkal és élményekkel járt filmre vinni minden idők két legismertebb szuperhősének történetét.

A SÖTÉT LOVAG ÉS A SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS TELJES IMAX® JELENETEI

• 5 db karakterkártya eredeti gonosztevő grafikával a MondótólAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.