DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZÚj Szakasz (Blu-ray)


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód B
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0), angol (DTS-HD 5.1), francia (DTS), német (DTS), olasz (DTS), orosz (DTS), brazíliai portugál (DD 5.1), angol (Surround 4.0), spanyol (DD 5.1), cseh (DD 2.0)
Felirat magyar, angol, portugál, spanyol, francia, lengyel, brazíliai portugál, olasz, szuomi, dán, német, holland, norvég, svéd, orosz, cseh, görög, portugál, héber, török
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 114 perc
Kiadó 20th Century Fox

Szakasz (Blu-ray)

Blu-ray film

Platoon (1986)

Megjelenés: 2019.06.12.
Ár: 4 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 3 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: akció, dráma, háborús
Rendező: Oliver Stone,
Szereplők: Tom Berenger, Willem Dafoe, Charlie Sheen, Johnny Depp, Forest Whitaker, John C. McGinley,


Tartalom

Chris Taylor (Charlie Sheen) az egyetemet hagyta ott, hogy Vietnámba menjen harcolni egy olyan ügyért, amelyről azt hitte, hazáját szolgálja.

A repülőről leszállva azonban máris egy idegen világban találja magát. Ott, ahol nem lelkes amerikaiak indulnak harcba országukért, hanem ahol elgyötört, megfáradt, fásult és kiábrándult férfiak számolják a perceket, amelyek elválasztják őket a biztonságos hazaúttól.

Chris szakaszát két sokat tapasztalt öreg katona vezeti. Barnes őrmester (Tom Berenger), akinek sebhelyek szántotta arca híven tükrözi lelke romlottságát és Elias őrmester (Willem Dafoe), a nyugalom, a morál és a tisztesség élő szobra, aki másokkal ellentétben még mindig az első sorban harcol, és példát mutat embereinek, annak ellenére, hogy ő maga már régóta nem hisz a háborúban.

Chris számára életre szóló tanulság a háború, amelyben kénytelen szembesülni az egyik legnagyobb morális problémával: tolerálható-e a gyilkosság a frontvonalban...

Oliver Stone négy Oscar-díjat nyert alkotása (összesen hét jelölést kapott) felrázta és sokkolta Amerikát és a világot. A film egyike volt az első olyan alkotásoknak, amelyek nem csak mellékesen említették meg a vietnámi háborúban elkövetett bűnöket, hanem kíméletlenül szembesítették velük a társadalmat.

Stone részben saját élményeire támaszkodva írta meg a fiatal, a háborús szolgálatra önként jelentkező, naiv és lelkes Chris Taylor történetét, pokoljárását.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.