DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMiért éppen Alaszka?! - 3. évad 2. rész (2 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Mono), angol (Stereo)
Felirat magyar
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 337 perc
Kiadó Universal

Miért éppen Alaszka?! - 3. évad 2. rész (2 DVD)

DVD film

Northern Exposure: The Complete Third Season / 2 (1992)

Megjelenés: 2008.11.18.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: Nick Marck, Bill Delia, James Hayman, David Carson, Sandy Smolan, Michael Katleman,
Szereplők: John Corbett, Cynthia Geary, Barry Corbin, John Cullum, Darren E. Burrows, Janine Turner, Rob Morrow, Peg Phillips, Elaine Miles, William J. White, Moultrie Patten, James L. Dunn, Doug Ballard, Earl Quewezance, Paul Provenza, Teri Polo, Adam Arkin,


Tartalom

1. lemez

Valóság és káprázat
Cicely cirkusszá változik, amikor egy karneváli busz lerobban a városban; Ed segít Joelnek belgyógyászatot tanulni; Holling úgy gondolja, hogy kapcsolata Shellyvel véget ért.

Szöuli ivadék
Joel megveszi első karácsonyfáját; Maurice találkozik kóreai családjával, akiről nem is tudta hogy létezik; Holling egy régimódi karácsonnyal lepi meg Shellyt.

Panaszkodó fák
Amikor Holling megtudja, hogy adótartozása van, megkéri Christ, hogy legyen a bár társtulajdonosa; Maurice saját rovatot ajánl Adamnek az újságban.

A törzs új tagja
Joel akaratlanul megsérti Marilyn törzsét és egyetlen módon teheti ezt jóvá, ha részt vesz a tözs beavatási szertartásán; Holling bezárja a Bricket.


2. lemez

Kiveszőben lévő holmik
Mivel a családjában a várható életkor 120 év Holling 63 évesen megy át az életközepi válságon; Ed a furulyakészítés művészetéről forgat dokumentumfilmet.

Pusztulás és teremtés
Édesanyja (Bibi Besch) váratlan látogatásakor Maggie háza leég és megtudja, hogy a válnak a szülei; Joel segít a város kéményseprőjének (John M. Jackson).

Éljen a demokrácia
A polgármester-választáson Holling egy mérges asszony (Rita Taggart) ellen indul; Joelt kinevezik megbízottnak, Adam pedig életében először szavaz.

A három cimbora
Maurice és Holling elhunyt barátjuk, Bill feleségével (Joanna Cassidy) együtt felnyergel, hogy végső nyughelyére vigyék annak holttestét.

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.