DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAljas nyolcas (Blu-ray)

Képek

Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DTS-HD MA 5.1), angol (DTS-HD MA 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 168 perc
Kiadó Fórum Hungary

Aljas nyolcas (Blu-ray)

Blu-ray film

The Hateful Eight (2015)

Megjelenés: 2016.05.10.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma, krimi, Oscar-díjas
Rendező: Quentin Tarantino,
Szereplők: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Madsen Michael, Bruce Dern, James Parks, Dana Gourrier ,


Tartalom

Néhány évvel az amerikai polgárháború után egy postakocsi szeli át Wyoming télies táját. Az utasai közt van egy fejvadász, Jonh Ruth (Russell) és foglya, Daisy Domergue (Leigh). Útjuk során két idegennel találkoznak, Marquis Warrennel (Jackson), a katonából lett hírhedt fejvadásszal, és Chris Marquis-szal (Goggins), a déli renegáttal, aki azt állítja magáról, hogy ő a város új seriffje.

Miután a hatalmas hóviharban elvesztik az irányt, Minnie rövidáru kereskedésében lelnek menedékre. Csakhogy amikor megérkeznek, nem a tulajdonos, hanem egy csapat ismeretlen alak várja őket. Bob (Bichir) felügyeli a helyet, míg Minnie édesanyjánál van látogatóban, míg társai közt van Oswaldo Mobray (Roth), az ítéletvégrehajtó Joe Gage (Madsen), és a tábornok, Smithers (Dern). Ahogy a vihar egyre pusztítóbbá válik, arra a felismerésre jutnak, hogy talán sosem jutnak el Red Rock városába.

Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)
A Nyolcason túl: Bepillantás a kulisszák mögé
Sam Jackson bemutatja a csodálatos 70mm-es filmetAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.