DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAlkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész - Filmzene


Specifikáció
Típus CD
Korhatár
Kiadó mTon

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész - Filmzene

Zenei CD

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Megjelenés: 2012.11.13.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: zenés


Tartalom

2012. november 13-án megjelenik a The Twililght Saga: Breaking Dawn Part 2 filmzenéje - az album a várva-várt utolsó Alkonyat epizód kísérőzenéje.

A lemezt felvezető The Forgotten mellett, mely a Green Day vadonatúj felvétele, az albumon új és exkluzív felvételek találhatók többek között Feisttől, a Passion Pit-től, St. Vincent-től és Reeve Carney-tól. Az album egyik csúcspontja kétségtelenül a Bittersweet című dal, melynek előadója Ellie Goulding, producere pedig Sonny Moore, azaz Skrillex. Az A Thousand Years (Part 2) pedig Christina Perri dalának folytatása, mely a sorozat előző részének egyik betétdala volt 2011-ben. A korongon továbbá helyet kapott még az All I Ever Needed című duett is, melyet az American Idol-os Paul McDonald és felesége, Nikki Reed ad elő, aki nem más, mint az Alkonyat Rosalie Hale nevű szereplője.

"Amikor felkértek minket a lemezre, azonnal igent mondtunk, mert a Twilight sorozatnak őrületes kultusza van" - mondja a Green Day basszerosa, Mike Dirnt. - “Mindig lenyűgözött minket az, hogy mekkora figyelmet kap ezeknek a filmeknek a kísérőzenéje, és milyen gondosan állítják azokat össze."

"Hálás és izgatott vagyok, hogy újra benne lehetek a filmzenében"- kommentálja a lemezt a dalszerző/énekes Christina Perri. "Boldog vagyok, hogy az A Thousand Years visszatér, némi változtatással…csak várjátok ki a végét."

Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.