DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAmerika kapitány Trilógia (3 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 379 perc
Kiadó Walt Disney

Amerika kapitány Trilógia (3 DVD)

DVD film

Captain America Trilogy (Civil War) (2011 / 2013 / 2016)

Megjelenés: 2016.09.21.
Ár: 3 999 Ft

Eredeti ár: 9 999 Ft

Megtakarítás: 6 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: akció
Rendező: Joe Johnston, Anthony Russo, Joe Russo,
Szereplők: Tom Holland, Elizabeth Olsen, Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr., Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Richard Armitage, Stanley Tucci, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Derek Luke, Ken,


Tartalom

Nem díszdobozos kiadás, borító illusztráció!


Amerika Kapitány: Az első bosszúálló - 2011


Amerika Kapitány a szabadságért küzd ebben az akciókban bővelkedő, nagyszabású moziban, melyben Chris Evans ölti magára a szuperkatona szerepét, akit a gonosz legyűrésére teremtettek. Mikor világunkat belengi egy megsemmisítő erő gonosz árnya, a földkerekség legnagyszerűbb harcosa hadat üzen az azt irányító HIDRA szervezetének, melyet az ördögi Vörös Koponya (Hugo Weaving - Mátrix) vezet.

A kritikusok és a nézők egyaránt tapsolva ünnepelték Amerika Kapitány: az Első bosszúálló kalandjait, amely „színtiszta akció, izgalom és szórakozás!”Amerika Kapitány: A tél katonája - 2013

A stúdió, amely elhozta nekünk minden idők legnézettebb szuperhősmoziját, a Marvel: Bosszúállókat, bemutatja az Amerika Kapitány: A Tél Katonája című világsikert, amelyben Amerika Kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és a Sólyom lépnek szövetségre, hogy megküzdjenek egy ismeretlen és veszedelmes ellenféllel – a Tél Katonájával.

Az emberiség jövőjéért folytatott végső, nagy csata a Marvel-gyűjteményed méltó darabja lesz. A lehengerlő karaktereket, régi és új ismerősöket felvonultató hajmeresztően izgalmas kalandfilmnek és az exkluzív extráknak hála még több torokszorító izgalomban lesz részed.


Amerika Kapitány: Polgárháború - 2016

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a Bosszúállókat is. Míg az egyik oldal érdekeit a Vasember, a másikét Amerika kapitány képviseli. A konfliktus kiéleződik, a két korábbi szövetséges közti összecsapás elkerülhetetlenné válik.

Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.