DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ



Argo


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DTS), magyar (DD 5.1), magyar (Dolby Surround)
Felirat magyar, angol, cseh, román, szlovák
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 103 perc
Kiadó Gamma Home Entertainment

Argo

DVD film

Argo (2004)

Megjelenés: 2010.09.14.
Ár: 7 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: akció, vígjáték
Rendező: Árpa Attila,
Szereplők: Oszter Sándor, Mucsi Zoltán, Görög László, Kovács Lajos, Csuja Imre, Jáksó László, Nagy Feró,


Tartalom

Egy kétezer éve, Magyarországon elrejtett római kincset hajszol három különleges kincsvadász csapat. A szupertechnikával felszerelt külföldi mûkincscsempészek (Oszter Sándor, Mucsi Zoltán, Balogh Ádám), a lecsúszott biztonsági õrökbõl verbuválódott agresszív és primitív szerencsevadászok (Kovács Lajos, Scherer Péter, Kiss József), és azok a hõseink, akik között megtalálható az ógörög-latin szakos bölcsészhallgató (Görög László), a kiugrott fiúzenekar-tag (Steiner Kristóf) és Héraklész.

Ezen kívül sok karakter színesíti a cselekményt, akik így-vagy úgy belebonyolódnak a kincsért folyó harcba (Jáksó László, Nagy Feró, Csuja Imre stb.). Hõseink keresztül-kasul bejárják Magyarországot, és közben a cselekmény szálai is találkoznak, átszövik egymást. A mesés kincs nyomára két tárgy vezet, egy barbár fejedelem palástja és egy római centurió naplója.

A biztonsági õrök Balog Tibi, egy kirúgott rendõr vezetésével, egy leselejtezett páncélautóval Balaton felé veszik az irányt (tévesen). Náluk van a napló szövegét tartalmazó pergamentekercs, amit a Történeti Múzeumból loptak el. Problémamegoldó képességük csekély, vagyis lépten-nyomon lövöldözni kezdenek.

Kiváltképp titkos fegyverük, Pszichó (Bitskey Lukács), aki egy szót sem szól egész film alatt, és még a társai is félnek tõle. A profi mûkincscsempészek birtokolják a másik útjelzõt, a palástot. Megbízójuk, egy angol mûkincskereskedõ. Mozgó bázisuk egy kamion, amelynek a hátsó, tanker részében kialakított multimédia-központ a legfõbb támaszuk.

Mûholdas kapcsolat, lehallgatás, nyomkövetés számukra nem probléma. Mivel azonban a dákok útvonalát követik végig Magyarországon éppen a csúcstechnika válik feleslegessé. Tézeusz, Orfeusz, Héraklész – az Argo fantázianevû kopott kisbuszban – és a hozzájuk csapódott újságírónõ nem rendelkezik nyomravezetõ tárggyal, viszont velük van a tudás.

Náluk a gyakorlati érzék teljes hiánya okoz fennakadásokat, illetve az újságírónõ, akivel a fiúk enyhén szólva nehezen találják a hangot. Árpa Attila elsõ filmje különlegesen szórakoztató, fordulatos, pörgõs, látványos, kalandos és humoros.

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* audiókommentár - Árpa Attila rendezõi kommentárja



Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.