DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAugustus


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (DTS), angol (DD 5.1), angol (Stereo)
Felirat magyar
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 170 perc
Kiadó Fantasy Film

Augustus

DVD film

Augustus (2003)

Megjelenés: 2012.09.24.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: kaland, történelmi
Rendező: Roger Young,
Szereplők: Peter OToole, Charlotte Rampling, Vittoria Belvedere , Benjamin Sadler ,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Sok évvel e történet kezdete előtt a hispániai csatában Julius Caesart annyira lenyűgözte az ifjú Octavius helytállása, hogy unokaöccsévé fogadta őt. Mostanra a hajdani fiatalemberből aggastyán lett és már jó ideje ő ül nagybátyja helyén, a császári trónon. Futára egy este tragikus hírrel érkezik: meghalt gyerekkori jó barátja, Agrippa, aki egy életen át segítője volt és egyben lánya férje is. Így most megözvegyült leányának, Juliának beszéli el rögös útját a császári trónig.

Mesél a rengeteg véráldozatról, amelyre szükség volt ahhoz, hogy az álmok valósággá váljanak, és hogy Róma érdeke diadalmaskodhasson az egyes érdekcsoportok akarata felett. Mesél a fájó döntésekről, az árulásokról, melyekre azért kényszerült, hogy császár lehessen és Rómát felvirágoztathassa. S bár a császárság fénykorát éli, Augustus még a halálos ágyán is felteszi a kérdést: „Vajon jól játszottam a szerepem az életnek nevezett komédiában?”

Extrák

• Interaktív menü 
• Közvetlen jelenetválasztás
Előzetes
FilmográfiaAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.