DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz Argo-akció (4K Blu-ray + Blu-ray)

Képek

Specifikáció
Típus 4K Blu-ray, Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD MA 5.1), brazíliai portugál (DD 5.1), cseh (DD 5.1), francia (DD 5.1), japán (DD 5.1), kanadai francia (DD 5.1), latin-amerikai spanyol (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), mandarin (DD 5.1), német (DD 5.1), olasz (DD 5.1), orosz (DD
Felirat angol halláskárosultaknak, arab, brazíliai portugál, cseh, dán, egyszerűsített és összetett kínai, francia, finn, héber, holland, japán, kantoni, koreai, latin-amerikai spanyol, lengyel, német halláskárosultaknak, norvég, olasz halláskárosultaknak, orosz,
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 120 perc
Kiadó Warner Bros.

Az Argo-akció (4K Blu-ray + Blu-ray)

Blu-ray film

Argo (2012)

Megjelenés: 2016.12.07.
Ár: 7 999 Ft

Eredeti ár: 9 999 Ft

Megtakarítás: 2 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: 4K Blu-ray, akció, dráma, Oscar-díjas, thriller, történelmi
Rendező: Ben Affleck,
Szereplők: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Victor Garber, Tate Donovan, Clea Duvall, Scoot McNairy, Rory Cochrane, Christopher Denham, Kerry Bishé, Kyle Chandler, Chris Messina, Zeljko Ivanek, Titus Welliver,


Tartalom

„FESZÜLTSÉGTŐL SZIKRÁZÓ, MEGHÖKKENTŐEN EREDETI THRILLER, AMELYET A VALÓSÁG ÍRT.”
– Owen Gleiberman, ENTERTAINMENT WEEKLY

Amerika mottója, hogy senkit nem hagyunk hátra!

Így van ez a filmben is. Hat amerikai Iránban ragad ahol lázongások felkelések vannak. Az ország volt vezetőjét Amerika befogadta és nem adják ki a lázongó népnek. A felkelők megtámadják a követséget túszokat ejtenek, de hat ember kimenekül és a kanadai követségen találnak menedéket. Ki kell őket hozni mielőtt az irániak rájönnek hogy ott vannak, ezért egy CIA ügynök (Ben Affleck) siet a segítségükre. Azt akarják elhitetni az irániakkal, hogy ők egy kanadai forgató csoport és helyszínt keresnek a filmjükhöz, myelnek címe az Argo lesz és ez egyben a fedősztori is.

A film egyik kulcs mondata, "Argo, ergo kapják be!" Elképesztően izgalmas és megtörtént eseményt dolgoz fel Ben Affleck rendezésében és még talán sokan emlékezhetnek is a valóságban történtekre!

Argo ergo nézzék meg!


EXKLUZÍV
Az Argo-akció azoknak az iráni forradalmi eseményeknek a megmutatásával kezdődik, melyek komoly reakciókat váltottak ki Washington D.C.-ben. Affleck kreatív csapatával együttműködve különböző helyszíneken a kulturális töréseket és ütközéseket, valamit a kort akarta bemutatni. „A fő célom az volt, hogy mindez hitelesnek és természetesnek hasson, ne kimódoltnak. Minden, a helyszínektől a ruhákon át a frizurákig, beleolvadjon a háttérbe és kifogásolhatatlanul életszerű legyen.”

Azoknak a jeleneteknek az esetében, melyeket a nagykövet házában forgattak, Affleck a kézikamera használatát kérte Rodrigo Prieto operatőrtől, de mértékkel: „Nem akartam, hogy túlzó legyen. Azt kértem, hogy ne legyen túl remegő a kép és ne legyenek hirtelen ráközelítések. Ehelyett a színészeknek a leírtak szerint kellett játszaniuk, de olykor improvizálhattak is, ami azt eredményezte, hogy magának az operatőrnek is improvizálnia kellett. Miközben arra vártunk, hogy valaki meg fog szólalni, végül valaki más kezdett el beszélni, így a figyelmedet ugyanúgy váltogatnod kellett, mintha egy hétköznapi beszélgetés során tennéd.”

Affleck így összegez: „Az Argo-akció izgalmas, lenyűgöző és ijesztő, de egyben vicces film is, és remélem szórakoztató. Egy mélyebb szinten ez az egész a történetmesélés erejéről szól, mert hosszú ideig ezt a történetet nem lehetett elmondani.”

Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)

KÉP A KÉPBEN: A SZEMTANÚK EMLÉKEI
A túlélők történeteiben megelevenedik a forradalmi Irán káosza

MENEKÜLÉS TEHERÁNBÓL: OTT VOLTUNK
Jimmy Carter elnök, Tony Mendez és a valódi menekültek felidézik embert próbáló élményeiket

AZ ARGO-AKCIÓ: TÖKÉLETES HITELESSÉG
Ben Affleck elmeséli, hogyan keltette életre az 1979-es iráni túszválság világát

AZ ARGO-AKCIÓ: A CIA ÉS HOLLYWOOD KAPCSOLATA
Tony Mendez volt CIA-ügynök és Ben Affleck rendező feltárják a kamu film titkait, amit Hollywood egésze igazinak hitt

SZÖKÉS IRÁNBÓL: A HOLLYWOOD-KÁRTYA
Izgalmas bepillantás abba, milyen kockázatot vállalt a kanadai kormány a legközelebbi szomszédjai elbújtatása érdekében

AUDIOKOMMENTÁR
Ben Affleck rendező és Chris Terrio forgatókönyvíró közreműködésévelAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.