DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz éhezők viadala 1-4 gyűjtemény (4 Blu-ray + DVD)

Képek

Specifikáció
Típus Blu-ray, DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 548 perc
Kiadó Fórum Hungary

Az éhezők viadala 1-4 gyűjtemény (4 Blu-ray + DVD)

Blu-ray film

Az éhezők viadala / Futótűz / A kiválasztott 1-2.

Megjelenés: 2016.06.15.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: díszdoboz, kaland
Rendező: Francis Lawrence, Gary Ross,
Szereplők: Jennifer Lawrence, John Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman,


Tartalom

KÉSZEN ÁLLSZ A MEGMÉRETTETÉSRE? Kísérd el Katniss Everdeent azon az úton, amely nem csupán a saját, de körülötte mindenki életét megváltoztatta! Valahol a jövőben járunk: Panem birodalmát a Kapitólium uralja, amely minden évben meghirdeti az Éhezők Viadalát, hogy ezzel is sakkban tartsa azt a 12 körzetet, amely évente kénytelen két-két fiatalt küldeni a Viadalra, hogy élet-halál harcot vívjanak egymással. Ebbe a küzdelembe keveredik bele Katniss Everdeen, aki kitartásával és talpraesettségével nem csupán Panem urát, a gonosz Snow elnököt cselezi ki, de hamarosan az országszerte kirobbanó lázadás szimbólumává válik Suzanne Collins nagysikerű bestsellerének monumentális, négyfilmes adaptációjában, amely most először jelenik meg hiánytalanul, eme ötlemezes gyűjtemény részeként.Az éhezők viadala - The Hunger Games (2012)


Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe, Katnissnak minden ügyességére szüksége lesz, és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között.Az éhezők viadala - Futótűz - The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Bár Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a Győzelmi Körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben.

Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész - The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

KATNISS EVERDEEN, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követően a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre beleegyezik abba, hogy ő legyen a Poszáta, azaz a forradalom jelképes vezetője.

Ugyan továbbra sem biztos abban, hogy kiben bízhat meg, Katnissnek segítenie kell a 13. Körzet felemelkedésében, miközben tudja, hogy gyűlölettől vezérelve Snow elnök személyes bosszúhadjáratot indított ellene – és a szerettei ellen.Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész - The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

Az éhezők viadala: A kiválasztott - II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai - Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) - támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért.

A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton.Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)
AZ ÉHEZŐK VIADALA (bónusz DVD-n)
A játékmester: Suzanne Collins és Az Éhezők Viadala-jelenség
Az egész világ figyel: Így készült Az éhezők viadala - nyolcrészes dokumentumfilm
Levelek a rózsakertből - Donald Sutherland felkészülése és gondolatai a szerepéről
A viadal irányítása - az irányító központ megalkotása
Beszélgetés Gary Ross-szal és Elvis Mitchell-lel
A filmben látható propagandafilm teljes terjedelmében

AZ ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ
Audiokommentár Francis Lawrence rendező és Nina Jacobson producer közreműködésével (eredeti nyelven)
Túlélni a játékot: Így készült a Futótűz – kilencrészes dokumentumfilm
Kimaradt jelenetek
A beavatott – filmajánló (eredeti nyelven)

AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT, 1. RÉSZ
Audiokommentár Francis Lawrence rendező és Nina Jacobson producer közreműködésével (eredeti nyelven)
A kiválasztott él: Így készült az ÉVK1 – dokumentumfilm
Szívünk mélyéről: Megemlékezés Philip Seymour Hoffmanról
A lázadás dalai: Lorde és a film zenéjéről
Lorde: Yellow Flicker Beat – videoklip
Kimaradt jelenetek
Bepillantás A lázadóba

AZ ÉHEZŐK VIADALA: A KIVÁLASZTOTT, BEFEJEZŐ RÉSZ
„Nem leszünk többé bábok: Így készült Az éhezők viadala: A kiválasztott – Befejező rész” – 8 részes dokumentumfilm, amely részletes betekintést nyújt az utolsó film készítésének valamennyi folyamatába, például a színészi munkába, a látvány- és a jelmeztervekbe, a különleges effektusokba, az utómunkálatokba, és így tovább
Az éhezők viadala: Képes összefoglaló
Cinna vázlatai: A Poszáta páncélzatának titkai
A terítéken Panem – Az éhezők viadala: A kiállítás
Légy üdvözölve a 76. Éhezők Viadalán: A forgatáson Atlantában, Párizsban és Berlinben
Egyéni akció: A szereplők
Tigrissé válni
Földalatti terror: Küzdelem a mutánsokkalAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.