DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz élet könyve (Blu-ray)


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD 7.1), francia (DTS), spanyol (DTS), holland (DTS), német (DTS), flamand (DTS), angol (DD 5.1) hangzó leírás vakoknak és gyengénlátóknak, thai (DD 5.1)
Felirat magyar, angol, francia, spanyol, holland, német, kínai, ivrit, izlandi, indonéz, koreai, maláj, thai, vietnámi, angol (halláskárosultaknak)
Képarány 2.39:1 anamorf
Játékidő 95 perc
Kiadó 20th Century Fox
Hivatalos weboldal The Book of Life

Az élet könyve (Blu-ray)

Blu-ray film

The Book of Life (2014)

Megjelenés: 2015.02.25.
Ár: 4 999 Ft

Eredeti ár: 6 999 Ft

Megtakarítás: 2 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.Filmelőzetes

Műfaj: családi, kaland, rajzfilm, vígjáték
Rendező: Jorge R. Gutierrez,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Az élet történetekből áll és mindez benne van az élet könyvében. Ez a történet halottak napján kezdődik, mikor a szellemek szabadon járnak és bármi megeshet...

A fiatal Manolo (hangja: Diego Luna) szerelmes a gyönyörű Mariaba (hangja: Zoe Saldana), de ezzel nincs egyedül, mert Joaquin (hangja: Channing Tatum) is kitartóan küzd a hölgy kegyeiért. Halottak napján azonban megváltozik minden, amikor két szellem La Muerte (hangja: Kate del Castillo) és Xibalba (hangja: Ron Perlman) fogadást kötnek, hogy ki nyeri el Maria szívét. Félve, hogy elveszíti a fogadást, Xibalba gonosz tervet eszel ki: kígyót küld Manolora, hogy megölje és ezáltal Joaquin legyen a választott. Célját elérve, Manolo a halottak birodalmában találja magát és ha újra látni szeretné Mariat, ki kell állnia a próbákat. Annak érdekében, hogy visszatérhessen az emberi világba, hihetetlen kalandra indul, ami három fantáziavilágon viszi keresztül, és ami során szembe kell néznie legbelsőbb félelmeivel is.

Jorge R. Gutierrez igazán egyedi vizuális stílusú, dél-amerikai indián mitológián alapuló, animációs, családi filmje, igazi sztárszereposztással készült, a Fox animációs stúdióban, Guillermo del Toro produceri felügyelete alatt. Az izgalmasnak és mulatságosnak ígérkező film hősei emberek és halottak, az élet és a halál birodalmában.

Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.