DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz eltűnés sorrendjében (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang svéd (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1
Játékidő 116 perc
Kiadó Fantasy Film

Az eltűnés sorrendjében (DVD)

DVD film

Kraftidioten (2013)

Megjelenés: 2015.04.20.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: akció, krimi, vígjáték
Rendező: Hans Petter Moland,
Szereplők: Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Hagen, Birgitte Hjort Sørensen, Anders Baasmo Christensen,


Tartalom

Nils egy hatalmas hókotró sofőrjeként dolgozik a messzi északon, hatalmas hófalak között, járatlan utakon teljesít szolgálatot. A pedáns, és visszahúzódó hómunkás még egy Év Állampolgára díjat is nyert, ám az elismerést nem tudja kiélvezni, mert egy tragikus fordulat összetöri addigi meghitt családi életét: fiát drogtúladagolás következtében holtan találják.

Mivel a rendőrök állításával ellentétben Nils meggyőződéssel hiszi, hogy fia nem is drogozott, úgy dönt, kezébe veszi a dolgokat, és saját szakállára nyomozásba kezd. Amikor pedig alvilági szálak is felmerülnek a halálesettel kapcsolatban, a férfiből előtör az ösztönén, amely mindent és mindenkit elpusztítana, akinek csak vér tapad a kezéhez fia halála miatt.

Az eltűnés sorrendjében kemény északi bosszúfilm, a skandináv országoktól megszokott fekete humorral fűszerezve, ahol az áldozatokat az eltűnés sorrendjében ismerhetjük meg…Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.