DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz ember, akit Ovénak hívnak (DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), svéd (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 116 perc
Kiadó Fantasy Film

Az ember, akit Ovénak hívnak (DVD)

DVD film

En man som heter Ove (2015)

Megjelenés: 2016.11.24.
Ár: 3 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.Filmelőzetes

Műfaj: dráma, vígjáték
Rendező: Hannes Holm,
Szereplők: Rolf Lassgård, Madeleine Jacobsson, Ida Engvoll, Tobias Almborg,


Tartalom

Ove mogorva, magának való ember. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy akiknek szakembert kell hívni ahhoz, hogy légtelenítsék a radiátorukat. Ove nem érti a szomszédokat sem: hogy miért nem tudják betartani a szabályokat a parkolással, kutyasétáltatással, zajongással kapcsolatban egy kertvárosi övezetben.

Az 59 éves Ovét csak a hétköznapi rutinja élteti, és az, hogy Saabot vezessen. És megvan a sommás véleménye mindenkiről, akik képesek Volvót, vagy bármilyen lehetetlen külföldi márkát vásárolni. De hirtelen minden a jelentőségét veszíti, amikor Ovét elküldik a munkahelyéről. S ha mindez még nem volna elég, még egy új család is a szomszédságba költözik, akik annak ellenére látják a férfi hatalmas szívét, hogy Ove mindenkivel azt akarja elhitetni, neki igazából nincs is szíve.


Fredrik Backman világhírű bestsellerének adaptációja igazi szívmelengető vígjáték, hamisítatlan skandináv fekete humorral. A film alapjául szolgáló regény Magyarországon is nagy sikert aratott, s több mint 25 nyelven jelent meg világszerte. 

A Svéd Filmakadémia a legjobb színész és legjobb smink díjával tüntette ki a filmet, amely elnyerte az év svéd filmjének járó közönségdíjat is. Az ember, akit Ovénak hívnak fantasztikus sikert aratott Svédországban: több mint 1,6 millió ember látta, amellyel minden idők ötödik legsikeresebb svéd filmjévé vált hazájában. Ove mindenhol a világban megmelengeti az emberek szívét: a toplisták élmezőnyében debütált ahol csak bemutatták.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.