DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz Orosz front 1941-1945: A Barbarossa hadművelet DVD


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Stereo)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 60 perc

Az Orosz front 1941-1945: A Barbarossa hadművelet

DVD film

Megjelenés: 2009.12.11.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: dokumentum, háborús, történelmi


Tartalom

A DVD eredeti archív felvételek tartalmaz!

Hatalmas a harc Hitler és Sztálin között a keleti Fronton. Ez a film bemutatja a háború nyitó fázisát, ahogy Németország erõi koncentrálódtak Moszkvánál, és bemutatja Oroszország lerombolását.

Ez a DVD John Erickson professzor által kommentált ritka archív filmfelvételeket /orosz és német forrásokból/ tartalmaz. A film grafikák ,térképek és elemzések segítségével mutatja be az Orosz front egyik döntõ eseményét. A Barbarossa hadmûvelet (Unternehmen Barbarossa) a Náci Németország által, a Szovjetunióellen indított invázió kódneve volt a második világháborúban.

A hadmûvelet I. Barbarossa Frigyes-rõl, a Német-római Birodalom egykori uralkodójáról kapta a nevét. Ez a hadmûvelet nem összekeverendõ az egész keleti fronton vívott háborúval, mert amíg a Barbarossa hadmûvelet 1941 júniusától 1941 decemberéig tartott, addig a keleti front 1941 júniusától 1945 májusáig létezett, amíg a szovjetek el nem foglalták Berlint.

Az eredeti cél a Szovjetunió európai részének, és Ukrajnának a gyors elfoglalása volt egészen az Arhangelszk-tõl Asztrahány-ig húzott képzeletbeli vonalig, melyet gyakran csak AA vonalként említettek. Valószínûleg a Barbarossa hadmûvelet kudarca okozta az egész Náci Németország késõbbi bukását, ugyanis ekkor hagyta el a hadiszerencseAdolf Hitler-t és a Harmadik Birodalmat.

Extrák

• Interaktív menü
• Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.