DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZBoardwalk Empire: Gengszterkorzó - 3. évad - DVD - dvdbluray.hu


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (DD 5.1), francia (DD 5.1), spanyol (DD 5.1), lengyel (Stereo)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, dán, finn, francia, holland, lengyel, norvég, portugál, román, svéd, spanyol, török
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 644 perc
Kiadó Warner Bros.

Boardwalk Empire: Gengszterkorzó - 3. évad (5 DVD)

DVD film

Boardwalk Empire Season 3 (2012)

Megjelenés: 2013.08.28.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: dráma, krimi, TV-sorozat
Rendező: több rendező,
Szereplők: Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Aleksa Palladino, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham, Vincent Piazza, Paz de la Huerta,


Tartalom

Atlantic City, 1922: A viharos 20-as évek elején járunk, és bár a gazdaság virágzik, az alkohol hiánycikké vált, és a gengszterbandák között egyre véresebb harc dúl a zugpiacért. Mindeközben Nucky Thompson (Steve Buscemi), akinek Margarettel kötött házassága megromlott, miután a nő odaajándékozta a férje földjeit az egyháznak, régi kapcsolatokat próbál rendbe hozni.

Új vetélytárs is feltűnik a színen egy heves vérmérsékletű gengszter személyében, aki stratégiai válaszfalat épít ki New York és Atlantic City között, hogy elszipkázza Nucky alkoholüzletét. Ez a konfliktus egyszerre hozza ki a legjobbat és a legrosszabbat Nuckyból, miközben új és ismerős arcok elképesztő változásokon mennek át a Golden Globe®- és Emmy®-díjas sorozat harmadik évadában.

Extrák

• EXTRÁK (EREDETI NYELVEN)

• A második évad eszenciája
Visszatekintés 14 percben a második évad legjobb pillanataira a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter közreműködésével.
 
• Gengszterkorzó – A rendezői szék
Tim Van Patten és Allen Coulter rendezők kulcsjeleneteket elemeznek, valamint elárulják, hogyan látnak hozzá a forgatókönyv megfilmesítéséhez.

• Scorsese a harmadik évadról
Az Oscar®-díjas rendező és executive producer, Martin Scorsese egyedi és részletes véleményt mond a harmadik évadról.

• Új szereplők
Ismerjük meg Gyp Rosettit, Billie Kentet, Gaston Means-t, Dean O’Baniont és Benny Siegelt.

• Audiokommentárok
Hat audiokommentár szereplők és stábtagok, köztük Terence Winter, Steve Buscemi, Bobby Cannavale, Gretchen Mol és mások közreműködésével.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.