DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZBrooklyn legmérgesebb embere (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), angol (DD 2.0)
Felirat magyar és magyar halláskárosult
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 83 perc
Kiadó MTVA

Brooklyn legmérgesebb embere (DVD)

DVD film

The Angriest Man in Brooklyn (2014)

Megjelenés: 2015.06.22.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: dráma, vígjáték
Rendező: Phil Alden Robinson,
Szereplők: Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage, Melissa Leo,


Tartalom

Henry Altmann, egy, az életében bekövetkezett tragédia folytán a világ leggorombább férfijává vált. Személyiségének gyökeres megváltozására akkor döbben rá, amikor a Brooklyni Kórház fiatal orvosa egy vizsgálaton tévesen diagnosztizálva azt mondja neki, hogy agyi aneurizmája miatt életének további kilátásai nem túl jók.

Henry követeli orvosától, hogy mondja meg, mennyi ideje van hátra, aki jobb híján mindössze 90 percet saccol páciensének. A rossz hírt és fennmaradó idejét a férfi arra használja fel, hogy újra jobb emberré váljon és megpróbálja kapcsolatait rendbe hozni - másfél óra alatt próbál meg kibékülni feleségével, fiával, testvérével és barátaival.

A Brooklyn legmérgesebb embere a tavaly elhunyt Oscar-díjas színész, Robin Williams utolsó alakításainak egyike, aki immár az egyetemes filmtörténet részévé vált olyan alakításaival, mint a Jó reggelt, Vietnam!, az Ébredések, a Good Will Hunting, a Holt költők társasága vagy az Álmatlanság. Williams mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Mila Kunis, az Oscar-díjas Melissa Leo és Peter Dinklage. A film rendezője, Phil Alden Robinson olyan sikerfilmek készítője, mint a Baseball álmok, a Komputerkémek, és A rettegés arénája, valamint rendezett egy epizódot Az elit alakulat című kultsorozatban is. Robinson a tavaly elhunyt Assi Dayan kilencvenes évekbeli alkotásának amerikai remake-jét készítette el a Brooklyn legmérgesebb emberével.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.