DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZCsajok: 1. évad (2 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD Surround), angol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 276 perc
Kiadó Warner Bros.

Csajok: 1. évad (2 DVD)

DVD film

Girls: Season 1 (2012)

Megjelenés: 2012.12.12.
Ár: 2 999 Ft

Eredeti ár: 5 999 Ft

Megtakarítás: 3 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: vígjáték
Rendező: több rendező,
Szereplők: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver,


Tartalom

Lena Dunham író-rendező-színész, valamint Judd Apatow és Jenni Konner vígjátékveteránok félórás epizódokból álló sorozatának középpontjában néhány húszas évei első felében járó New York-i lány és egyetem utáni bénázásaik állnak.

A liberális művészeti iskolából két éve kikerült Hannah (Dunham) úgy hiszi, megvan a tehetsége hozzá, hogy sikeres író legyen, de ahhoz, hogy megírja az emlékiratait, először is emlékeket kellene gyűjtenie, élnie kellene az életet. Mikor azonban a szülei se szó, se beszéd minden anyagi támogatástól megfosztják, élete megalázó próbatételek sorozatává válik. Hannah helyzetét bonyolítja viszonzatlan szenvedélye a különc színész/fafaragó Adam iránt is, akivel néha szexel - már amikor a fiú veszi a fáradságot, hogy válaszoljon az SMS-eire.

A lakbér és a számlák fenyegető árnya miatt Hannah kénytelen legjobb barátnőjére és lakótársnőjére, az összeszedett Marnie-ra támaszkodni, akinek valódi állása van egy művészeti galériában és még valódibb pasija - és Hannah bizony maga sem ellenezné egyiket sem. Közben menő brit barátnőjük, Jessa, aki legalább annyi országban járt, ahány „szeretője” volt, felbukkan New Yorkban, és odaköltözik a nála fiatalabb és felettébb naiv unokatestvéréhez, Shoshannához.

Az 1. évad tíz epizódjában a négy csaj megpróbálja kitalálni, mit is akarnak - az élettől, a pasiktól, maguktól és egymástól. A válaszok nem mindig egyértelműek vagy könnyűek, de a keresés mindannyiunk számára ismerős lehet, és rendkívül mulatságos.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.