DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZCsatamezők - Sztálingrádi csata


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Stereo)
Felirat magyar
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 115 perc
Kiadó Universal

Csatamezők - Sztálingrádi csata

DVD film

Battlefield - The Battle of Stalingrad (1995)

Megjelenés: 2009.12.01.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: ismeretlen,
Szereplők: ismeretlen,


Tartalom

A CSATAMEZŐK sorozat alapos és átfogó képet nyújt a II. Világháború sorsdöntő csatáiról: részletesen mutatja be az egyes csaták parancsnokait, katonáit és fegyvereit. Az eseményeken túl megismerhetjük a csaták kirobbanásának indítékát és azok következményeit is, a kor katonai- és politikai helyzetével együtt. A sorozat nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy még többet tudjunk meg a II. Világháború napjainkra is nagy hatást gyakorló eseményeiről.

1942-ben Hitler a Szovjetunió végleges megtörésére készült. A kaukázusi olajmező megszerzéséért indított „Kék hadművelet” központja azonban fokozatosan áttevődött Sztálingrádra. Mindkét fél tisztában volt vele, hogy ezt a csatát nem veszítheti el. A város hatalmas csatatérré vált, a védelem azonban tartotta erőit. Végül a szovjet csapatok bekerítették Sztálingrádot és elvágták az ellenség utánpótlási vonalát, majd ezt követően a németek megadták magukat. A SZTÁLINGRÁDI CSATA jelentette a fordulópontot a keleti frontokon, ettől kezdve a németek fokozatosan visszaszorultak.

Extrák

* Interaktív menük
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.