DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAlice Csodaországban / Alice Tükörországban (2 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 212 perc
Kiadó Walt Disney

Alice Csodaországban / Alice Tükörországban (2 DVD)

DVD film

Alice in Wonderland / Alice Trhough the Looking Glass (2010 / 2016)

Megjelenés: 2016.10.05.
Ár: 3 999 Ft

Eredeti ár: 4 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: díszdoboz, fantasy, kaland
Rendező: Tim Burton, James Bobin,
Szereplők: Mia Wasikowska, Johny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Sacha Baron Cohen, Alan Rickman, Michael Sheen,


Tartalom

Alice Tükörországban

A Disney mágikus utazásra invitál egy varázstükrön keresztül. Csatlakozz hát te is Alice-hoz (Mia Wasikowska), aki visszatér Csodaország lélegzetelállító világába, hogy megmentse a Bolond Kalapost (Johnny Depp). Barátja kedvéért Alice veszélyes utazásra indul vissza az időben, ahol szembesül azokkal az eseményekkel, melyek örökre megváltoztatták barátai – és ellenségei – életét.

Szemkápráztató látványvilágának, szívhez szóló érzéseinek és elképesztő akciójeleneteinek hála az Alice Tükörországban egy magával ragadó kalandfilm, amely a megbocsátás, a család és a barátság fontosságát hirdeti.Alice Csodaországban

Futás a fehér nyúl nyomába! A Walt Disney Pictures és Tim Burton csodálatos új kalandra hív: Alice társaságában visszatérhetsz minden idõk egyik legnépszerûbb fantáziaregényének ravaszul átalakított helyszínére.

Alice (Mia Wasikowska) már 19 éves, és újra felkeresi azt a szeszélyes, kiismerhetetlen világot, melyet kislánykorában megismert.

Ez a Csodaország felülmúl minden álmot. Különleges lakói mindenkinél érdekesebbek és színesebbek: színre lép a Bolond Kalapos (Johnny Depp), a Fehér Királynõ (Anne Hathaway), a Vörös Királynõ (Helena Bonham Carter), a fehér nyúl (Michael Sheen) és a többiek.

A mozi csúcsformája ez. Az Alice Csodaországban hihetetlen ötletkavalkád, mely egyszerre varázsolja el a szemet + fület, és hódítja meg minden nézõje - kicsik és nagyok - szívét.
Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.