DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZAz Argo-akció (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)
Felirat magyar, arab, cseh, görög, héber, román Halláskárosultaknak: angol
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 115 perc
Kiadó Warner Bros.

Az Argo-akció (DVD)

DVD film

Argo (2012)

Megjelenés: 2013.03.27.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 3 290 Ft

Megtakarítás: 1 791 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: akció, dráma, Oscar-díjas, thriller, történelmi
Rendező: Ben Affleck,
Szereplők: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Victor Garber, Tate Donovan, Clea Duvall, Scoot McNairy, Rory Cochrane, Christopher Denham, Kerry Bishé, Kyle Chandler, Chris Messina, Zeljko Ivanek, Titus Welliver,


Tartalom

„FESZÜLTSÉGTŐL SZIKRÁZÓ, MEGHÖKKENTŐEN EREDETI THRILLER, AMELYET A VALÓSÁG ÍRT.”
– Owen Gleiberman, ENTERTAINMENT WEEKLY

Amerika mottója, hogy senkit nem hagyunk hátra!

Így van ez a filmben is. Hat amerikai Iránban ragad ahol lázongások felkelések vannak. Az ország volt vezetőjét Amerika befogadta és nem adják ki a lázongó népnek. A felkelők megtámadják a követséget túszokat ejtenek, de hat ember kimenekül és a kanadai követségen találnak menedéket. Ki kell őket hozni mielőtt az irániak rájönnek hogy ott vannak, ezért egy CIA ügynök (Ben Affleck) siet a segítségükre. Azt akarják elhitetni az irániakkal, hogy ők egy kanadai forgató csoport és helyszínt keresnek a filmjükhöz, myelnek címe az Argo lesz és ez egyben a fedősztori is.

A film egyik kulcs mondata, "Argo, ergo kapják be!" Elképesztően izgalmas és megtörtént eseményt dolgoz fel Ben Affleck rendezésében és még talán sokan emlékezhetnek is a valóságban történtekre!

Argo ergo nézzék meg!


EXKLUZÍV
Az Argo-akció azoknak az iráni forradalmi eseményeknek a megmutatásával kezdődik, melyek komoly reakciókat váltottak ki Washington D.C.-ben. Affleck kreatív csapatával együttműködve különböző helyszíneken a kulturális töréseket és ütközéseket, valamit a kort akarta bemutatni. „A fő célom az volt, hogy mindez hitelesnek és természetesnek hasson, ne kimódoltnak. Minden, a helyszínektől a ruhákon át a frizurákig, beleolvadjon a háttérbe és kifogásolhatatlanul életszerű legyen.”

Azoknak a jeleneteknek az esetében, melyeket a nagykövet házában forgattak, Affleck a kézikamera használatát kérte Rodrigo Prieto operatőrtől, de mértékkel: „Nem akartam, hogy túlzó legyen. Azt kértem, hogy ne legyen túl remegő a kép és ne legyenek hirtelen ráközelítések. Ehelyett a színészeknek a leírtak szerint kellett játszaniuk, de olykor improvizálhattak is, ami azt eredményezte, hogy magának az operatőrnek is improvizálnia kellett. Miközben arra vártunk, hogy valaki meg fog szólalni, végül valaki más kezdett el beszélni, így a figyelmedet ugyanúgy váltogatnod kellett, mintha egy hétköznapi beszélgetés során tennéd.”

Affleck így összegez: „Az Argo-akció izgalmas, lenyűgöző és ijesztő, de egyben vicces film is, és remélem szórakoztató. Egy mélyebb szinten ez az egész a történetmesélés erejéről szól, mert hosszú ideig ezt a történetet nem lehetett elmondani.”
Extrák

MAGYAR EXTRA
MENEKÜLÉS TEHERÁNBÓL: OTT VOLTUNK - Jimmy Carter elnök, Tony Mendez és a valódi menekültek felidézik a valódi emberpróbáló élményeiketAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.