DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZBazi nagy görög lagzi gyűjtemény (2 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 181 perc
Kiadó Freeman Film

Bazi nagy görög lagzi gyűjtemény (2 DVD)

DVD film

My Big Fat Greek Wedding 1-2 (2016)

Megjelenés: 2016.08.03.
Ár: 4 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: díszdoboz, romantikus, vígjáték
Rendező: Joel Zwick, Kirk Jones,
Szereplők: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Lainie Kazan, Andrea Martin, Gia Carides, Joey Fatone, Elena Kampouris, Alex Wolff, Louis Mandylor,


Tartalom

Mindenki kedvenc famíliája most gyűjteményben is visszatér. A Bazi nagy görög lagzi mindkét része felhőtlen szórakoztatást nyújt az egész család számára.

Bazi nagy görög lagzi

Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetoleg még rendes is.

Toula (Nia Vardalos) 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja (Michael Constantine) már bármilyen vovel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel.

De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétol, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant (John Corbett), aki szoke, nem görög, és még vegetáriánus is. Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást...

Tom Hanks igazán tudja, mit szeret a közönség! O volt ugyanis az, aki - görög származású felesége javaslatára - producerként felkarolta a forgatókönyvet, és teto alá hozta a filmet, amely minden idok legeredményesebb független filmje lett, és közel háromszázszorosan hozta vissza a befektetett költségeket! A Bazi nagy görög lagzi jelenleg egyike minden idok 30 legeredményesebb filmjének!

A filmet 2003-ban a Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában Oscar-díjra jelölték.Bazi nagy görög lagzi 2

Mindenki kedvenc famíliája visszatér a földkerekség legnépszerűbb romantikus komédiájának folytatásában. Az Oscar®-díjra* jelölt Nia Vardalos forgatókönyvéből és főszereplésével készült Bazi nagy görög lagzi 2. bizony a közkedvelt család valamennyi tagját újraegyesíti.

Sok év telt el azóta, hogy először szerelembe estünk Toulával (Vardalos) és Iannel (John Corbett). Időközben felneveltek egy tűzről pattant leányzót, és jelenleg azon ügyködnek, hogy felszítsák a tüzet házasságukban. De amikor már azt hinnék, hogy sikerült megtalálniuk az egyensúlyt egy függetlenségre törekvő tinédzser, a morózus nagyszülők és a még mindig lelőhetetlen rokonság között, egy olyan sokkoló titokra derül fény, ami eme zajos család három generációját is összehozza egy még bazi nagyobb görög lagzira!
Extrák

EXTRÁK, a Bazi nagy görög lagzi lemezen:
• Így készült a film
• Interjúk
• Előzetes
• TévéreklámokAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.