DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZBruce Lee legendája (2 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), mandarin (Stereo)
Felirat magyar
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 130 perc
Kiadó Budapest Film

Bruce Lee legendája (2 DVD)

DVD film

The Legend of Bruce Lee (2008)

Megjelenés: 2010.11.25.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: Li Wenqi,
Szereplők: Kwok Kuen Chan, Michelle Lang, Marc Dacascos, Wang Luoyong, Tim Storms, Ray Park,


Tartalom

E történet a legendás harcművészeti ikon, Bruce Lee életét követi Hong Kongból Amerikába, majd vissza – egészen tragikus, 32 évesen bekövetkezett haláláig.

Gyerekként Bruce Lee is élvezte a gyermeki csínytevéseket s kevéssé vonzotta az iskola világa, bár már fiatalkorában kibontakozott különleges vonzalma a zene és harcművészetek iránt. Később, mikor az Államokba ment, harcművészetének és filozófiájának összehangolása került érdeklődése középpontjába. Miután befejezte az egyetemet, elkezdte tanítani saját harcművészeti stílusát, a Jaet Kwun Do-t, ami hírnevet s megbecsülést hozott neki az amerikai harcművészeti körökben.

Annak érdekében, hogy népszerűsítse a Jaet Kwun Do-t, Bruce visszatért Hongkongba s főszerepet játszott számos olyan filmben, mint A nagyfőnök, a Tomboló Ököl és a Sárkány útja. Ezek a filmek nemcsak a Távol-Keleti mozi pénztárak számára hoztak sikert, de a nyugati közönség képzeletét is megragadták, így játszhatta el a főszerepet A sárkány közbelépben, mely az első közös produkció volt nyugat és kelet között, valamint utolsó filmje is...

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.