DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZKerülőutak (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), lengyel (DD 2.0), cseh (DD 2.0)
Felirat magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, portugál, izlandi, lengyel
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 122 perc
Kiadó 20th Century Fox

Kerülőutak (DVD)

DVD film

Sideways (2004)

Megjelenés: 2005.06.07.
Ár: 1 799 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 200 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: dráma, kaland, Oscar-díjas, vígjáték
Rendező: Alexander Payne,
Szereplők: Paul Giamatti, Thomas Haden Church, Virginia Madsen, Sandra Oh, Marylouise Burke, Jessica Hecht, Missy Doty, M.C. Gainey,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Alexander Payne a Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában Oscar-díjat nyert filmjében két régi barát borkóstoló körútra indul, ahol hamarosan beszippantja őket a szerelem és barátság örvénye, szembesülnek a magány kísértetével, illetve a pinot és a cabernet közötti ősidők óta dúló háborúval.

Miles (Paul Giamatti), egy válásába belerokkant, borfüggő irodalmi nagy ígéret úgy dönt, megajándékozza régi barátját, Jacket (Thomas Haden Church), a lepukkant színészt egy Santa Ynez völgybeli borászatokba tett kirándulással, amire Jack esküvője előtt egy héttel indulnak.

A két embernél furább párost elképzelni sem lehet. Jack libidóba áztatott mosolyú bájgúnár, Miles viszont igazi búsképű lovag. Jack utoljára még nagyot akar harapni a szabadságból, Miles ellenben csupán az üvegben rejlő tökélyt keresi. Jack megelégszik az olcsó merlot-val, Miles azonban a nehezen megközelíthető, tökéletes pinot noir után epekedik.

Ami közös a két figurában: a kudarcba fulladt álmok és a tovatunő ifjúság. És mégis, amint beutazzák a part menti vidéket, Miles és Jack azon kapják magukat, hogy lépten-nyomon borba és nőkbe fojthatják bánatukat. Jack fülig beleszeret egy helybeli borkimérőbe, és még meg sem köttetett házassága veszélybe kerül. A maga részéről Miles is romantikus kalandba keveredik egy borértő pincérnővel.

Az esküvő napja pedig egyre közeleg, és kétségtelen, hogy Miles meg Jack nem ússza meg ép bőrrel vagy ép lélekkel a kiruccanást... ha egyáltalán szándékukban áll visszatérni.


Extrák

A kulisszák mögött
Kimaradt és bővített jelenetek
A rendező jegyzete a kimaradt jelenetekhez
Rejtett extrák bakiparádévalAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.