DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHalló, halló - 4. évad


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 2.0), angol (Dolby Digital 2.0)
Felirat magyar
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 180 perc
Kiadó Budapest Film

Halló, halló - 4. évad

DVD film

'Allo 'Allo! - Series 4 (1985)

Megjelenés: 2006.07.11.
Ár: 9 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Rendező: Robin Carr, David Croft,
Szereplők: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Kim Hartman, Guy Siner, Rose Hill, Kirsten Cooke, Richard Marner, Francesca Gonshaw,


Tartalom

Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René (Gorden Kaye) az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két Brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül a megfizethetetlen Bukott Madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit (Carmen Silvera), és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.

A negyedik sorozatban új szereplőkkel ismerkedhetünk meg. Maria (Francesca Gonshaw), a csinos felszolgálólány, úgy próbál menekülni, hogy önmagát postai csomagként adja fel, de mivel rossz bélyeget ragaszt saját ládájára, örökre eltűnik Svájcban. Ezek után René nagy lelkesedéssel keres új felszolgálólányt, de Michelle (Kirsten Cooke) az ellenállástól fanatikus kollégáját, Mimit (Sue Hodge) jelöli ki a feladatra. Megismerkedhetünk Bertorelli kapitánnyal (Roger Kitter), az olasz összekötő tiszttel is, majd kiderül, hogyan próbálja Herr Flick (Richard Gibson) megakadályozni a Hitler elleni összeesküvést.

Az ellenállás a lopott tengeralattjáró-akkumulátor megérkezéséig egy tandem dinamóval üzemelteti a rejtegetett rádiót. De ezzel csak a lehetetlen helyeztek sora kezdődik el; a Londonból küldött kémkamera a helyi szőlőskertre esik, így a földművelők megtagadják a napi munkát, mivel félnek a kommunisták sortüzétől. Nem is tudják, hogy hamarosan Nouvion egy része úgy is felrobban, Edit közreműködésének köszönhetően.

A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* hangbeállítás
* DVD ajánlóAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.