DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHarry Potter és a titkok kamrája - Gyűjtői kiadás (3 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1 EX), angol (Dolby Digital 5.1 EX)
Felirat magyar, angol, horvát, szerb, szlovén
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 155 perc
Kiadó Warner Bros.

Harry Potter és a titkok kamrája - Gyűjtői kiadás (3 DVD)

DVD film

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

Megjelenés: 2010.11.05.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: családi, fantasy, kaland
Rendező: Chris Columbus,
Szereplők: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Fiona Shaw, Richard Griffiths, Alan Rickman, Richard Harris, Maggie Smith, John Cleese, Kenneth Branagh,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Az autók felkészültek a felszállásra, a fúriafűzek különösen goromba hangulatban vannak, és hirtelen egy titokzatos házimanó is megjelenik.

Hát igen, ebből is látszik, hogy Harry Potter (Daniel Radcliffe) megkezdte második évét a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Ott, ahol a pókok beszélnek, a levelek dorgálnak, és Harry szót ért a kígyókkal, ami miatt aztán barátai elpártolnak tőle.

De aztán megjelenik a falon a rejtélyes írás: „Feltárult a titkok kamrája”. Roxfort megmentéséhez szükség lesz Harry, Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) összes varázserejére és bátorságára J.K. Rowling második könyvének filmváltozatában.

Készülj a csodákra! Harry Potter bebizonyítja, hogy ő több mint varázsló – ő egy igazi hős!

Fedezd fel, mi áll annak hátterében, hogy olyan sok híres brit sztár szerepel a sorozatban. Nézd meg Daniel Radcliffe és Evanna Lynch próbafelvételeit (utóbbit 15 000 jelentkező közül választották ki Luna szerepére!). Tudd meg első kézből, milyen egyedi stílusjegyekkel erősítették az egyes rendezők a sorozatot. Légy tanúja Daniel, Rupert és Emma hihetetlen átváltozásának, miközben karaktereikkel együtt nőttek fel e rendkívüli filmsorozat forgatásának egy évtizede alatt.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztás
* A szereplők és a stáb
* Előzetes
* Az első év Roxfortban

2. lemez:
* 19 kimaradt/kibővített jelenet, többek közt még több galiba Dobby-val, még több kaland a repülő autóval, illetve egy hátborzongató találkozás a két Malfoy-al
* Idegenvezetés a film legjelentősebb helyszínein. A néző közelről megtekintheti, bejárhatja a legfontosabb helyszíneket, felfedezve rejtett, apró, vagy a filmben nem is látott részleteket is. Bejárhatjuk a titkok kamráját, Dumbledore irodáját, valamint az Abszol út üzleteit - beleértve azokat a boltokat is, amelyek nem voltak láthatók a filmben!
* Interjú a szereplőkkel, többek közt a Harry-t alakító Daniel Radcliffe-fel, a Ront alakító Rupert Grinttel, illetve a Hermione-t alakító Emma Watsonnal a film kulisszatitkairól, a kedvenc jeleneteikről, illetve a sikerük visszhangjáról.
* Exkluzív interjú a Harry Potter könyvek írónőjével és a film forgatókönyvírójával arról, hogyan adaptálták a könyv történetét a vászonra.
* Tréfás játékok: menekülj ki a Tiltott rengetegből, lopózz be a Titkok kamrájába!
* Látogasd meg Gilderoy Lockhart osztályáta és vess egy pillantást a hiú tanár fotógalériájára!
* Produkciós vázlatrajzok és képek
* DVD-ROM-os extrák, amelyeken a felhasználók hangutasításokkal is aktivizálhatnak, valódi mágikus illúziót keltve ezzel!
* Roxfort történelmének animált, interaktív időtérképe az iskola történetének legfontosabb dátumaival, mini-videórészletekkel a Harry Potter filmekből. (DVD-ROM)
* Kirakós-játék mozgóképekkel (DVD-ROM)
* Kinyomtatható, gyűjthető és cserélhető varázskártyák (DVD-ROM)
* 15 különféle játék, képernyővédő, kirakó, stb. (DVD-ROM)

3. lemez:
* Harry Potter világának megteremtése – 2. rész: A szereplők
* Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson eddig nem látott próbafelvételei
* HBO First Look: Harry Potter és a Titkok Kamrája – Feltárulnak a titkok
* Filmelőzetesek és tévéreklámok átfogó galériájaAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.