DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZIlyen a formám


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (DTS-HD), cseh (Dolby Digital 5.1), orosz (Dolby Digital 5.1), török (Dolby Digital 5.1), ukrán (Dolby Digital 5.1), lengyel (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, cseh, lengyel, török, arab, bolgár, horvát, észt, görög, ivrit, hindi, izlandi, litván, román, szerb, szlovák, szlovén
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 104 perc
Kiadó Sony Pictures

Ilyen a formám

Blu-ray film

The Back-up Plan (2010)

Megjelenés: 2018.06.08.
Ár: 2 499 Ft

Eredeti ár: 6 999 Ft

Megtakarítás: 4 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Rendező: Alan Poul,
Szereplők: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Noureen DeWulf, Melissa McCarthy, Tom Bosley, Maribeth Monroe, Danneel Harris,


Tartalom

Jennifer Lopez játssza Zoét, a New York-i szinglit, aki arról álmodik, hogy találkozik az Igazival, gyereket szül, és boldogan él, míg meg nem hal.

Sok-sok balul elsült kapcsolat után azonban előveszi a tartaléktervét: bejelentkezik a nőgyógyászhoz, és egyedül vág bele az anyaságba. De ez az ötlet sem tökéletes: alig néhány perccel a sikeres mesterséges megtermékenyítés után a lány megismerkedik álmai férfijával, Stannel (Alex O’Loughlin).

Vajon el tudja rejteni Zoe a terhességét, míg Stan felkészül az igazságra? Vagy ha a férfi megtudja az igazságot, azonnal elmenekül?

Az Ilyen a formám kacagtató romantikus komédia udvarlásról, szerelemről, házasságról és anyaságról – nem feltétlenül ebben a sorrendben!

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztás

Extrák (eredeti nyelven)
• movieIQ
• Így készült a film
• Kimaradt jelenetekAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.