DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZPancser Police - (mozis és bővített változat)


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (DTS-HD), cseh (Dolby Digital 5.1), lengyel (Dolby Digital 5.1), orosz (Dolby Digital 5.1), thai (Dolby Digital 5.1), török (Dolby Digital 5.1), ukrán (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, cseh, török, lengyel, arab, bolgár, kínai, horvát, észt, görög, ivrit, hindi, izlandi, indonéz, koreai, litván, román, szlovák, szlovén, thai
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő sima: 107 perc, bővített: 116 perc
Kiadó Sony Pictures

Pancser Police - (mozis és bővített változat)

Blu-ray film

The Other Guys (2010)

Megjelenés: 2018.06.08.
Ár: 2 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 5 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Rendező: Adam McKay,
Szereplők: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Anne Heche, Michael Keaton, Dwayne Johnson, Steve Coogan, Damon Wayans Jr,


Tartalom

Sokféle rendőr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a főgonosszal.

Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be.

Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők is igazi rendőrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy – de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.

Egy igazi őrült vígjáték! A furcsa, de annál viccesebb rendőrpáros szerepében Will Ferrellt és az új oldaláról is bemutatkozó Mark Wahlberget láthatjuk. A mellékszerepekben olyan kiváló színészek tűnnek fel a vásznon, mint Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Michael Keaton és Anne Heche.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztás

Extrák eredeti nyelven:
* MovieIQ
* Bakiparádé
* Audikommentár a mozi változathoz és a kibővített változathoz
* Kimaradt- és kibővített jelenetek
* Tekerd előre!
* Alternatív akciójelenetek
* Tíz kisfilm a kulisszák mögött
* Videoklip: "Pimps Don't Cry"Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.