DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZElemi szerelem (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), francia (DD 5.1), magyar (DD 2.0), francia (DD 2.0)
Felirat magyar és magyar halláskárosult
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 81 perc
Kiadó MTVA

Elemi szerelem (DVD)

DVD film

Une rencontre (2014)

Megjelenés: 2015.10.07.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma, romantikus
Rendező: Lisa Azuelos,
Szereplők: Sophie Marceau, François Cluzet, Lisa Azuelos, Alexandre Astier, Arthur Benzaquen, Jonathan Cohen,


Tartalom

Elsa sikeres írónő. Pierre sikeres ügyvéd. Pierre tizenöt éve él boldog házasságban családapaként. A mai napig szerelmes feleségébe, élvezi a családjával töltött időt, és a vele járó mindennapi teendőket is. Egyik este, egy összejövetelen találkozik a gyönyörű Elsa-val, és azonnal felforrósodik köztük a levegő, mindkettőjükben azonnal fellángol valami.

Egyértelmű vonzalmukat igyekeznek felelősen kezelni. Pierre felesége iránt érzett szerelme, és Elsa szabálya, miszerint házas férfivel nem randizik, visszatartja őket attól, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Ám amikor pár nappal később véletlenül ismét egymásba botlanak, a vonzalom rajongásba csap át. Tovább már nem tudják titkolni, hogy elválásuk óta ott élnek egymás fantáziájában, és a képzelet és a valóság hamarosan összemosódik számukra...

Az Elemi szerelem a nagysikerű LOL - Zűrös kamaszok rendezőjének új alkotása, amelyben ezúttal is Sophie Marceau viszi a prímet. Marceau A boldogság sosem jár egyedül nagy hazai sikere után ismét romantikus vizekre evez, ezúttal François Cluzet oldalán. A romantikus vígjáték magával ragadó módon mutatja be két középkorú, vadidegen ember egymásba botlásának és párkapcsolati dilemmáinak történetét.

A Házibuli egykori gyereksztárja ezúttal felnőtt szingli nőként keresi ugyanazt: az igaz szerelmet. François Cluzet, az Életrevalók és a Fordulópont világsztárja pedig új oldaláról mutatkozik be a nézőknek.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.