DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZElfújta a szél (Blu-ray)

Képek

Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 1.0), angol (Dolby TrueHD), angol (DD 5.1), orosz (DD 5.1), angol (DD 1.0), cseh (DD 1.0), lengyel (DD 1.0)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, cseh, észt, héber, izlandi, litván, lett, lengyel, román, orosz, szerb, szlovén, török, ukrán, horvát, portugál, thai, görög, arab, bolgár
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 233 perc
Kiadó Warner Bros.

Elfújta a szél (Blu-ray)

Blu-ray film

Gone With The Wind (1939)

Megjelenés: 2016.12.07.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: dráma, Oscar-díjas, romantikus
Rendező: Victor Fleming,
Szereplők: Clark Gable, Vivien Leigh, Leslie Howard, Olivia De Havilland, Hattie McDaniel,


Tartalom

Az amerikai polgárháború idején játszódó romantikus történet középpontjában egy déli ültetvényes lánya, a gyönyörű Scarlett O’Hara áll. A lány halálosan beleszeret a szomszéd ültetvényes legidősebb fiába, Ashleybe, aki azonban Scarlett melegszívű és jóságos unokatestvérét választja. A szenvedélyes és mindenre elszánt birtokosnő azonban nem képes ezt elfogadni.

A viszonzatlan szerelem kínjai egész életén át elkísérik. És mikor már úgy tűnik, hogy a meghiúsult álmai miatt számítóvá, keserűvé vált Scarlett végleg egyedül marad, a lány életében felbukkan egy férfi, Rhett Butler, akiben Scarlett végre méltó ellenfélre talál. A szerelmi történet hátterében pedig ott dübörög az amerikai polgárháború, Észak és Dél könyörtelen csatája, amely minden szereplő életét gyökeresen megváltoztatja.

Extrák

EXTRÁK (eredeti nyelven):
Rudy Behlmer audiókommentárjaAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.