DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZÉrkezés (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

Képek

Specifikáció
Típus 4K Blu-ray, Blu-ray
Régiókód A, B, C
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD-MA 7.1), cseh (DD 5.1), francia (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), német (DD 5.1), olasz (DD 5.1), orosz (DD 5.1), portugál (DD 5.1), spanyol (DD 5.1), thai (DD 5.1)
Felirat magyar, angol, arab, cseh, dán, egyszerűsített kínai, észt, finn, francia, holland, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, thai, török
Képarány 2.39:1 anamorf
Játékidő 116 perc
Kiadó Sony Pictures

Érkezés (4K UHD Blu-ray + Blu-ray)

Blu-ray film

Arrival (2016)

Megjelenés: 2017.04.07.
Ár: 13 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: 4K Blu-ray, dráma, sci-fi
Rendező: Denis Villeneuve,
Szereplők: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien, Joe Cobden, Nathaly Thibault, Russell Yuen, Larry Day, Patrick Kiely,


Tartalom

A Föld néhány országának különböző pontjaira egy nap váratlanul óriási, titokzatos tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő.

Weber ezredes (Forest Whitaker – Az utolsó skót király) felkéri Louise Banks (Amy Adams – Éjszakai ragadozók, Szökőhév) nyelvészprofesszort és Ian Donnelly (Jeremy Renner – Bosszúállók) fizikust, hogy segítsenek megérteni a különös vendégeket. Banks és a csapat versenyt fut az idővel: válaszokat kell találniuk a pattanásig feszült helyzetben, mielőtt valamelyik ország kormánya radikális lépésre szánja el magát. A nyelvészt közben víziók, emlékképek kísértik, és egy döbbenetes fordulat során rájön, hogy nem csak a saját, de az egész emberiség sorsa az ő kezében van.

A Fogságban, a Sicario – A bérgyilkos és a készülő Szárnyas fejvadász 2049 rendezője, Denis Villeneuve különös hangulatú, lenyűgöző látványvilágú, elgondolkodtató sci-fit készített.

Extrák

1. LEMEZ: 4K Ultra HD – A FILM

2. LEMEZ:  BLU-RAY A FILM + AZ EXTRÁK (EREDETI NYELVEN)
Így készült az Érkezés – dokumentumfilm a készítők tolmácsolásában
Örök megújulás: a film zenéje
Akusztikai jellegzetességek: a hangzásvilág
Nonlineáris gondolkodásmód: a vágási folyamat
Az idő, az emlékezés és a nyelv törvényeiAjánljuk továbbá

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!