DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZEurópai vakáció


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Mono), angol (Mono)
Felirat magyar, angol
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 90 perc
Kiadó Warner Bros.

Európai vakáció

DVD film

National Lampoons European Vacation (1985)

Megjelenés: 2010.06.01.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: vígjáték
Rendező: Amy Heckerling,
Szereplők: Chevy Chase, Beverly DAngelo, Dana Hill, Jason Lively, Victor Lanoux, Eric Idle, John Astin, Paul Bartel, Mel Smith, Robbie Coltrane,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Mikor legutóbb a Griswald família a nyakába vette a világot, nézõk seregei tartottak velük – és könnyesre nevették magukat. A Családi vakáció fergeteges folytatásában, amelyet Amy Heckerling (Spinédzserek, Változó világ) rendezett, Griswaldék a jó öreg Európába terveznek kiruccanást.

Chevy Chase és Beverly D’Angelo azaz Clark és Ellen fantasztikus európai körutat nyertek, melyre természetesen két palántájuk, Rusty (Jason Lively) és Audrey (Dana Hill) is velük tart. Luxuslakosztályokba? Nem éppen.

Clark tesz egy próbát Angliában a jobb oldali kormánnyal, és átrendezi Stonehenge-et, Bajorországban pedig a hagyományos pofozós táncból provokál tömegverekedést. Egy szó, mint száz: ennek a vakációnak is kijár az ováció!

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.