DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZFarkasokkal táncoló


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang angol (Dolby TrueHD), angol (Dolby Digital 5.1), cseh (Dolby Digital 5.1), spanyol (Dolby Digital 5.1), olasz (Dolby Surround)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, bolgár, brazíliai portugál, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, holland, horvát, izlandi, latin-amerikai spanyol, lett, litván, norvég, olasz halláskárosultaknak, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, thai, tö
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 181 perc
Kiadó Warner Bros.

Farkasokkal táncoló

Blu-ray film

Dances With Wolves (1990)

Megjelenés: 2010.11.05.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: dráma, kaland, Oscar-díjas
Rendező: Kevin Costner,
Szereplők: Kevin Costner, Graham Greene, Mary McDonnell, Rodney A. Grant, Floyd,


Tartalom

Az 1860-as évek vadnyugatán John Dunbar hadnagyot egy isten háta mögötti állomáshelyre vezénylik. Dunbar tart az ott élő sziú indiánoktól, és arra számít, hogy hamarosan rátámadnak. Ehelyett azonban fokozatosan összebarátkoznak vele, és a férfi hamarosan az amerikai terjeszkedés és az indián őslakosok véres konfliktusának kellős közepén találja magát.

Dunbart Kevin Costner alakítja, aki ezzel a filmmel Hollywood egyik legfigyelemreméltóbb rendezői debütálását mondhatja magáénak: a Farkasokkal táncoló hét Oscar®-díjat nyert, köztük a legjobb film és a legjobb rendező kategóriájában. Harcok dúlnak, sorsok keresztezik egymást, bölények dübörögnek a prérin – ez a grandiózus, látványos alkotás a hősiességről mindig elkápráztatja a nézőt.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.