DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZFehér pokol


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (2.0 Surround), angol (DD 5.1)
Felirat magyar, cseh
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 112 perc
Kiadó Warner Bros.

Fehér pokol

DVD film

The Grey (2011)

Megjelenés: 2012.07.25.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 3 299 Ft

Megtakarítás: 1 300 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: akció, dráma, kaland
Rendező: Joe Carnahan,
Szereplők: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie, James Badge Dale, Ben Bray, Anne Openshaw,


Tartalom

Az Elrabolva és az Ismeretlen férfi után Liam Neeson ismét végsőkig elszánt férfit alakít a Fehér pokol (The Grey) című filmben.

Egy repülőgép lezuhan az alaszkai hegyekben, és a nyolc túlélő - egy olajfinomító dolgozói - hóvihar kellős közepén találják magukat. Ottway (Liam Neeson) átveszi a a csoport vezetését, hogy valahogyan túléljék a rettentő hideget és hazajuthassanak, ám hamarosan rá kell ébredniük, hogy a zord természetnél nagyobb veszély is leselkedik rájuk...

Egy farkasfalka veszi őket üldözőbe, hogy megvédjék területüket a betolakodóktól.Érdekességek:


Miután elolvasta a forgatókönyvet, Liam Neeson rövid időn belül elvállalta a főszerepet. „A Fehér pokol nagyon elemi érzést pendített meg bennem. Amikor elolvastam a forgatókönyvet, 57 éves voltam, és a bennem lakózó kisfiú úgy gondolta, hogy nagyszerű lenne elvállalni egy ilyen kemény szerepet. Azt akartam, hogy a nézők arra gondoljanak: „Úristen, ezt meg hogy csinálták?” Ugyanakkor arra gondoltam: „Úristen, fizikailag meg tudom csinálni?”” – mondta a színész.

Dermot Mulroney (Talget) a filmezés körülményeiről elmondta: „Minden előkészület, amit a forgatókönyv alapján tettél, a kutatások a repülőgép-roncsokról, farkasokról – mind ki lehet dobni az ablakon. Mert amikor ott állsz a hegyen mínusz 20 fok hidegben és körülötted 100 kilométerrel süvít a hóvihar, akkor mindez nem ér semmit. Ott kell helyt állni.”

Extrák

• Interaktív menü 
• Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.