DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA fekete város II.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Mono)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 60 perc
Kiadó Film Reel Media Kft.

A fekete város II.

DVD film

(1971)

Megjelenés: 2011.12.08.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 1 999 Ft

Megtakarítás: 500 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: klasszikus, magyar filmek, TV-sorozat
Rendező: Zsurzs Éva,
Szereplők: Bessenyei Ferenc, Bitskey Tibor, Kállay Ilona, Benkő Péter, Venczel Vera, Nagy Gábor, Szirtes Ádám, Egri István, Máthé Erzsi, Pécsi Sándor, Kiss Manyi,


Tartalom

Az országon az elnyomó Habsburg császár uralkodik, de II. Rákóczi Ferenc már új szabadságharcra készülődik Lengyelországban. Összefogásra lenne szükség, ám az ország urainak saját dolgaik fontosabbak holmi nemzeti egységnél. Lőcse városa a halott főbírót gyászolja, és a gyilkosság megtorlására készül: Görgey alispán élete a tét, aki azonban megerősítteti Görgőt, saját kis hadsereget szervez az ezredesi rangra emelt kalandor Bibók Zsigmond vezényletével.

Az alispán kastélyába zárkózik, de lelkiismerete egyre csak mardossa: szeretné látni lányát, Rozálit – viszont a hozzá vezető út nem csak a lőcseiek bosszúja miatt veszélyes; a felvidék lakosságát a fekete halál, a pestis tizedeli könyörtelenül. Görgey alispán kockázatos vállalkozásba kezd... Az eredeti helyszíneken rögzített, nagyszerű szereposztással készült tévésorozat 3 DVD-n jelenik meg újra, digitálisan javított képpel és hanggal.

Extrák

• Interaktív menü 
• Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.