DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZFékezhetetlen (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 16:9
Játékidő 115 perc
Kiadó Warner Bros.

Fékezhetetlen (DVD)

DVD film

Lawless (2012)

Megjelenés: 2013.02.15.
Ár: 3 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: dráma, krimi
Rendező: John Hillcoat,
Szereplők: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, Chris McGarry, Gary Oldman, Lew Temple, Marcus Hester, Bill Camp,


Tartalom

A nagy gazdasági világválság idején járunk. A Bondurant-fivérek, Forrest (Tom Hardy), Jack (Shia LaBeouf) és Howard (Jason Clarke) igazi legendának számítanak a Virginia állambeli Franklin megyében, hiszen a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet tudhatnak magukénak. A jólét azonban veszélybe kerül, amikor feltűnik a színen Charles Rakes különleges ügynök (Guy Pearce), a törvény új ura, aki azonban korruptabb mindenkinél, és részesedést követel magának a fivérek üzletéből.

Ők azonban nem hajtanak fejet senki előtt, így felveszik a harcot Rakes ellen. A baj azonban nem jár egyedül, így a testvérek közötti széthúzás is felüti fejét, mikor a legfiatalabb, Jack úgy dönt, saját csempészügyleteket bonyolít le Cricket nevű haverjával (Dane DeHaan), sőt, még az általa bálványozott helyi maffiafőnökkel, Floyd Bannerrel (Gary Oldman) is összeszűri a levet Forrest akarata ellenére. Amikor Forrest megsérül, már Jack számára is kiderül, hogy nem babra megy itt a játék.

A testvérek végül egyesült erővel küzdenek a maffia és Rakes ellen, miközben két csinos hölgy, Maggie (Jessica Chastain) és Bertha (Mia Wasikowska) gondoskodnak arról, hogy hőseinknek még több veszítenivalója legyen.


Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.