DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZFordulópont


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), francia (DD 2.0)
Felirat nincs
Képarány 16:9
Játékidő 97 perc
Kiadó MTVA

Fordulópont

DVD film

En solitaire (2013)

Megjelenés: 2014.05.08.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma
Rendező: Christophe Offenstein,
Szereplők: Francois Cluzet, Samy Seghir, Virginie Efira, Guillaume Canet, Karine Vanasse, Arly Jover,


Tartalom

Yann Madec élete lehetőségeként elindul a Vendée Globeon, a világ leghíresebb földkerülő vitorlásversenyén, amelyet a szabály szerint egyedül kell teljesítenie. Kilenc nappal a rajtot követően már vezeti a versenyt, és amikor kezdené azt hinni, mindenkinek bizonyítani tudja rátermettségét, vitorlása megsérül, s előnyét feladva a szárazföld felé kénytelen navigálni, hogy újra versenyképessé tehesse hajóját.

A javítást követően Yann a mezőny után indul, és a partoktól már messze eltávolodva veszi csak észre, hogy nincs egyedül a fedélzeten: Moussa, a szingaléz tinédzser a kikötőben fellopódzott a hajójára. Yannnak döntenie kell. Vagy visszafordul és szárazra teszi potyautasát, ezzel minden esélyét elszalasztva a végső győzelemre, vagy szembenéz a veszéllyel, hogy diszkvalifikálják, mivel a verseny szabályait megszegve nem egyedül utazik a fedélzeten.

A férfi a segítségnyújtás és saját hiúsága között őrőldik: egyszerűen nem szeretne élete lehetőségéről egy menekült miatt lemaradni.


Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.