DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ



Frost/Nixon


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol (halláskárosult), arab, dán, finn, izlandi, norvég, svéd
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 117 perc
Kiadó Universal

Frost/Nixon

DVD film

Frost/Nixon (2008)

Megjelenés: 2009.06.04.
Ár: 7 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: dráma
Rendező: Ron Howard,
Szereplők: Frank Langella, Michael Sheen, Sam Rockwell, Kevin Bacon, Matthew Macfadyen, Oliver Platt, Rebecca Hall, Toby Jones, Andy Milder, Kate Jennings Grant, Gabriel Jarret, Jim Meskimen, Patty McCormack, Geoffrey Blake, Clint Howard,


Tartalom

Miután elhagyni kényszerült hivatalát, Richard Nixon (Frank Langella) három éven át hallgatott. Ám 1977 nyarán a ravasz és hajthatatlan egykori főparancsnok belegyezett, hogy leül egy átfogó interjúra, és szembenéz a hivatalát és az annak végét jelentő Watergate botrányt érintő kérdésekkel.

Nixon mindenkit meglepett, amikor David Frostot (Michael Sheen) választotta ki tévés gyóntatójaként, mert az volt a terve, hogy könnyedén túljár a fesztelen brit showman eszén, és így újra belopja magát az amerikaiak szívébe.

Frost stábjának hasonló kételyei voltak főnökük rátermettségét illetően. Ám amint a kamerák beindultak, kezdetét vette az elmék párharca. Vajon Nixon kikerüli a kérdéseket, melyek a nemzet szégyenének állítják őt be?

Vagy Frost szégyeníti meg kritikusait, és bátran számon kéri a felelősséget attól az embertől, aki az obstrukciós politikára építette karrierjét? Találkozójuk során mindkét férfi leleplezi bizonytalan pontjait, egóját és méltóságának tartalékait, és végül félreteszik a pózokat, és felfedik a kendőzetlen, megdöbbentő igazságot.

Az Oscar-díjas rendező, Ron Howard vitte filmre ezt a lenyűgöző csatát Richard Nixon, a kegyvesztett amerikai elnök és David Frost, az ambiciózus tévés személyiség között, amely mindkettejüket megváltoztatta, és bevonult a médiatörténetbe és az egyetemes történelembe is.

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* kimaradt jelenetek
* werkfilm - így készült a Frost/Nixon
* A valódi interjú
* A Nixon könyvtár
* audiokommentár Ron Howard rendező közreműködésével



Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.