DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZGagyi mami DVD


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (Dolby Digital 5.1), lengyel (Dolby Surround), cseh (Dolby Surround), török (Dolby Surround), orosz (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, cseh, lengyel, orosz, török
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 95 perc
Kiadó 20th Century Fox

Gagyi mami

DVD film

Big Momma's House (2000)

Megjelenés: 2005.07.19.
Ár: 7 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: vígjáték
Rendező: Raja Gosnell,
Szereplők: Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti, Ella Mitchell, Jascha Washington, Terrence Dashon Howard, Anthony Anderson,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Az FBI különleges ügynökeinek mindent ki kell bírniuk. Malcolm Turner (Martin Lawrence) nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha.

Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért kicsit megfekszi a gyomrát.

A nagyon nagy mami felszereli magát a titkos megfigyelés minden kellékével, és akcióba lendül: hatalmasra tömve is nyomoz, verekszik, elhessegeti az unoka egyre erőszakosabb udvarlóit, vadul énekel a helyi templomban és kosarazni viszi a fiúkat. A bankrabló menyasszonya csak azt nem érti, hogy rég látott nagyija miért akar vele mindenáron egy ágyban aludni...

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.