DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZGravitáció (2 Blu-ray) - Exkluzív különleges kiadás


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD MA 5.1), cseh (DD 5.1), hindi (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), orosz (DD 5.1), thai (DD 5.1), ukrán (DD 5.1), török (DD 2.0)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, indonéz, kantoni, kínai (egyszerűsített és összetett), koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, thai, török
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 91 perc
Kiadó Warner Bros.

Gravitáció (2 Blu-ray) - Exkluzív különleges kiadás

Blu-ray film

Gravity (2013)

Megjelenés: 2015.05.11.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma, sci-fi, thriller
Rendező: Alfonso Cuarón,
Szereplők: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen, Phaldut Sharma, Amy Warren, Basher Savage,


Tartalom

Egy űrbázisba meteoritok csapódnak és két asztronautát elszakítanak a hajótól, amikor éppen kint dolgoznak. Az egyikük Dr. Stone (Sandra Bullock) aki újonc és egy sokat próbált asztronauta Kowalsky (George Clooney). Egymáshoz vannak kötve és így sodródnak a végtelenbe. Nem siet a segítségükre senki, nem tudnak megállni, a Föld nem válaszol elveszett a kapcsolat, csak egymásra számíthatnak. Valahogy haza kell jutni, minden másodperc fontos fogytán a levegő...


Alfonso Cuarón fiával, Jonással még 2005-ben a Universal stúdió színeiben kezdte kidolgozni a film ötletét, de a technika fejletlensége miatt még évekre el kellett halasztani a forgatás kezdetét. Végül 2009-ben az Avatarral elérhetővé vált az a technika, amivel Cuarón meg tudta valósítani vízióját.

Közben a film jogai átkerültek a Warner Brothers stúdióhoz és 2010-ben megkezdődhetett a szereplőválogatás, majd a forgatás, ami az utómunkálatokkal együtt ismét évekig tartott. A film végül a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált 2013. augusztus 28-án, ahol a kritikusok egyöntetű elismerésüket fejezték ki a lenyűgöző színészi játék, a rendezés, a forgatókönyv, az operatőri munka, a vizuális effektek és a 3D-s hatás miatt.

A sokévnyi munka tehát meghozta gyümölcsét, hiszen a filmet a 2013-as év egyik legjobb alkotásaként emlegetik a kritikusok és világviszonylatban több mint 675 millió dollár bevételt generált. A siker természetesen hazánkban sem maradt el, a 2013. október 3-i bemutató óta közel 225 ezer néző váltott jegyet a filmre.

A további extrák bemutatják milyen aprólékos, újító munkával alkották meg a zéró gravitáció lenyűgöző világát, végigkísérhetjük Alfonso Cuarón négy éven át tartó felkészülését, és hogy hogyan valósította meg a hihetetlen látványos űrvilágot, továbbá végigkövethetjük Sandra Bullock testet-lelket igénybevevő felkészülését a szerepre.


Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)
Figyeld a csillagokat: Az űrben játszódó filmek evolúciója – Elismert filmalkotók végigveszik a filmes űrutazás állomásait a korai mozgóképes fantáziáktól a modern realisztikus ábrázolásmódig.
Sandra születésnapi jókívánsága – Nem éppen földhöz ragadt jókívánságok Alfonso Cuarónnak.
Gravitáció és az emberek – Filmalkotók, a NASA egykori űrhajósai és mások az űrutazás fizikai és érzelmi aspektusairól.
És még sok más!Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.