DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZGravitáció (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), török (DD 5.1)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, héber, román
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 87 perc
Kiadó Warner Bros.

Gravitáció (DVD)

DVD film

Gravity (2013)

Megjelenés: 00-1.12.02.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 3 299 Ft

Megtakarítás: 1 800 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: dráma, sci-fi, thriller
Rendező: Alfonso Cuarón,
Szereplők: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen, Phaldut Sharma, Amy Warren, Basher Savage,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Egy űrbázisba meteoritok csapódnak és két asztronautát elszakítanak a hajótól, amikor éppen kint dolgoznak. Az egyikük Dr. Stone (Sandra Bullock) aki újonc és egy sokat próbált asztronauta Kowalsky (George Clooney). Egymáshoz vannak kötve és így sodródnak a végtelenbe. Nem siet a segítségükre senki, nem tudnak megállni, a Föld nem válaszol elveszett a kapcsolat, csak egymásra számíthatnak. Valahogy haza kell jutni, minden másodperc fontos fogytán a levegő...


Alfonso Cuarón fiával, Jonással még 2005-ben a Universal stúdió színeiben kezdte kidolgozni a film ötletét, de a technika fejletlensége miatt még évekre el kellett halasztani a forgatás kezdetét. Végül 2009-ben az Avatarral elérhetővé vált az a technika, amivel Cuarón meg tudta valósítani vízióját.

Közben a film jogai átkerültek a Warner Brothers stúdióhoz és 2010-ben megkezdődhetett a szereplőválogatás, majd a forgatás, ami az utómunkálatokkal együtt ismét évekig tartott. A film végül a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált 2013. augusztus 28-án, ahol a kritikusok egyöntetű elismerésüket fejezték ki a lenyűgöző színészi játék, a rendezés, a forgatókönyv, az operatőri munka, a vizuális effektek és a 3D-s hatás miatt.

A sokévnyi munka tehát meghozta gyümölcsét, hiszen a filmet a 2013-as év egyik legjobb alkotásaként emlegetik a kritikusok és világviszonylatban több mint 675 millió dollár bevételt generált. A siker természetesen hazánkban sem maradt el, a 2013. október 3-i bemutató óta közel 225 ezer néző váltott jegyet a filmre.

A további extrák bemutatják milyen aprólékos, újító munkával alkották meg a zéró gravitáció lenyűgöző világát, végigkísérhetjük Alfonso Cuarón négy éven át tartó felkészülését, és hogy hogyan valósította meg a hihetetlen látványos űrvilágot, továbbá végigkövethetjük Sandra Bullock testet-lelket igénybevevő felkészülését a szerepre.
Extrák

MAGYAR EXTRÁK
• Ütközéspont: Az űrtisztítási verseny
• Aningaaq - 7 perces rövidfilm, melyet Cuarón fia rendezett, azt a telefonbeszélgetést mutatja be, amit a filmben is látunk, amikor Bullock figurája próbál segítséget kérni, és a véletlen úgy hozza, hogy egy angolul nem beszélő eszkimóval folytat párbeszédet. A rövidfilm érdekessége, hogy a jelenetet a Bullockal beszélgető férfi szemszögéből láthatjuk.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.