DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHarry Potter és a titkok kamrája (Blu-ray)

Képek

Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1 EX), angol (Dolby Digital 5.1 EX), angol (Dolby TrueHD 5.1), lengyel (Dolby Digital 5.1 EX), cseh (Dolby Digital 5.1 EX), görög (Dolby Digital 5.1 EX), héber (Dolby Digital 5.1 EX), olasz (Dolby Digital 5.1 EX)
Felirat magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, kínai, lett, litván, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 161 perc
Kiadó Warner Bros.

Harry Potter és a titkok kamrája (Blu-ray)

Blu-ray film

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

Megjelenés: 2009.12.09.
Ár: 2 499 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 5 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, fantasy, kaland
Rendező: Chris Columbus,
Szereplők: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Richard Griffiths, Robbie Coltrane, Julie Walters, Tom Felton, Jason Isaacs, Kenneth Branagh, Richard Harris, Maggie Smith,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Harry Potter (Daniel Radcliffe) nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nem elég, hogy nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, Petunia nénivel (Fiona Shaw) és Vernon bácsival (Richard Griffiths) - továbbá nehezen tudott megbirkózni rokonainak a maga varázsos adottságaival kapcsolatos viszolygásával is -, még legjobb barátai, Ron Weasley (Rupert Grint) és Hermione Granger (Emma Watson) is mintha elfeledték volna: egyetlen levelére sem válaszoltak.

Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola falai között. Mint kiderül, Dobby annyira féltette Harryt a visszatéréstõl, hogy még Ron és Hermoine válaszleveleit is elzárta elõle.

A manó minden próbálkozása ellenére az eltökélt Harry, Ron és testvérei - valamint egy repülõ Ford autó - segítségével kiszabadul a Dursley-ház sivár falai közül, és visszatér a Weasley-otthon melegébe.

Harry és Ron azonban gyanús körülmények között lekésik a kilenc és háromnegyedik vágányról induló Roxfort Expresszt, amely visszavinné õket az iskolába. A fiúknak cselekedniük kell a vészhelyzetben, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetérõl, s ezzel kivívják maguk ellen Piton professzor haragját, aki kizárásukat követeli, miután a Fordot a Roxfort elvarázsolt fúriafûz fájának kormányozzák.

Idõközben híre terjed Harry elsõsként véghezvitt hõstetteinek, így csakhamar az érdeklõdés középpontjában találja magát. Új rajongói között megtalálhatjuk Ron kishúgát, Ginnyt (Bonnie Wright), az elsõéves fotósaspiránst, Colin Creeveyt (Hugh Mitchell), és - ami a leginkább idegesítõ - a Feketemágia-ellenes Liga tiszteletbeli professzorát, a bájgúnár Gilderoy Lockhartot (Kenneth Branagh).

Saját hiúságától vezérelve Lockhart vágyik mindarra az elismerésre, amely hõsünket körülveszi, és mind gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem ren

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás

Extrák MAGYAR FELIRATTAL!
* interjú - Beszélgetés az írónővel (kb. 16 p.)
* kimaradt jelenetek - 19 kimaradt és bővített jelenet (kb. 26 p.)
* kisfilm - Az első év Roxfortban
* előzetes
* kisfilm - Dumbledore irodája - Egy jelenet felépítése (kb. 17 p.)
* interjú - Interjú a szereplőkkel, többek közt a Harry-t alakító Daniel Radcliffe-fel, a Ront alakító Rupert Grinttel, illetve a Hermione-t alakító Emma Watsonnal a film kulisszatitkairól, a kedvenc jeleneteikről, illetve a sikerük visszhangjáról.
* kisfilm - Lockhart osztálya (kb. 2 p.)Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.