DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • aladdin
  • ketlepes
  • pikachu
  • marvel
  • miutan
  • kedvencek
  • alita

2014 ÉV VÉGI MUNKAREND

Írta: dvdbluray | 2014.12.10.

Év végi munkarend - 2014Nemsokára itt a Karácsony és minden Kedves Vásárlónknak segíteni szeretnénk, hogy úgy tudja leadni rendelését, hogy azt az ünnepekig biztosan meg is kapja!

Ehhez első sorban az kell, hogy a termékek adatlapján feltüntetett státuszt és a várható szállítási időt mindenképpen nézzék meg!

A "Rendelésre" státusz azt jelenti, hogy a termék nincs raktáron, a kiadótól meg tudjuk rendelni, de a beérkezése, attól még ünnepek előtt nem garantált, még ha azt is jelzi rendszerünk, hogy kb. 4-6 munkanap a szállítása, mert lehet, hogy menet közben a kiadónál már elfogyott és nincs belőle szabad készletük.

A "Beszerzése bizonytalan" szállítás önmagáért beszél, az ilyen termékeket nem javasoljuk lerendelni vagy összerendelni raktáron lévőkkel, mert a beszerzésük 99%-ban lehetetlen.

Ajánljuk figyelmükbe a Raktáron lévő több ezer új és akciós termékünket, melyeket külön menüpontban ki tudnak listázni és a szűrők használatával könnyen megtalálhatják, amit keresnek.


UTOLSÓ RENDELÉSI / FELADÁSI NAPOK, AMIKOR MÉG GARANTÁLT A SZÁLLÍTÁS ÜNNEPEK ELŐTT!
GLS futárszolgálattal - december 19-én 13:00 óráig beérkező rendeléseket tudják garantáltan ünnepek előtt kiszállítani.
Pick Pack Pontra - december 18-án 13:00 óráig beérkező rendeléseket tudják garantáltan ünnepek előtt kiszállítani az átvevő helyekre.


FONTOS!
Sajnos vannak olyan Előrendelhető filmek melyek megjelenése csúszik pl. Barbi ünnepi gyűjtemény; Karácsonyi válogatás doboz; legutolsó információnk szerint a Lucy és Az Élet ízei, amit nagyon sokan várnak - ezen termékek gyártási késedelmeiről mi nem tehetünk, így ígéretet sem tudunk tenni. Annyit tudunk tanácsolni, hogy a kiválasztott átvételi mód függvényében (GLS, Pick Pack Pont), hogy biztosan megkapják a már raktáron lévőket a bizonytalan megjelenésű vagy beszerzésű termékeket oldalunkon bejelentkezve törölhetik vagy kérhetik a rendelés bontását.December 24. (szerda) - december 26. (péntek) munkaszüneti nap.

December 29. (hétfő) munkanap. A két ünnep között beérkező rendeléseket feldolgozzuk és amit tudunk elindítunk.

December 30. (kedd) munkaszüneti nap.
December 31. (szerda) munkaszüneti nap.

2015. év első munkanapja január 5. (hétfő).

A kiadók többsége év elején hosszú leltárt tart, így áruszállítás leghamarabb január vége felé várható - ez azon rendeléseket érinti, amik beszerzés alatt állnak.


Ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek.

Legfrissebb cikkeink

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.