DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • aladdin
  • ketlepes
  • pikachu
  • marvel
  • miutan
  • kedvencek
  • alita

A feláldozhatók 3 - Filmkritika

Írta: Ezüst Koppány | 2015.01.22.

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Nyugdíjas akciósztárok és az utánpótlás

 

           A feláldozhatók 3 DVD film pontosan az a folytatás, ami sokkal jobb is lehetett volna, ha rövidebb! Persze, így sincs probléma vele, csupán kissé sok az unalmas rész, ami érzelgős próbál lenni, a hatásvadász elemekről nem is szólva. Ellenben az akciók azért iszonyatosan nagyot képesek ütni, és még mindig akadnak nagyon is masszív beszólások.

            Kezdésnek egy nagyon laza kimenekítős zúzást kapunk, amivel egy régi-új arc bukkan fel a válogatott csapatban Wesley Snipes képében. Ezt követően sok megállás nincs, mert máris jön a következő bevetés, ami kifejezetten szimpatikussá teszi a filmet. Azonban ez az akció nem éppen úgy sikerül, ahogy hőseink tervezték. Egy ex-feláldozható, akit halottnak hittek, visszatér, hogy bosszút álljon. Mel Gibsonnak mostanában egyre több ilyen gonosz figurás szerep jut.

            A kudarcot követően Barney Ross úgy dönt, hogy új tagokra van szüksége, fiatalokra, akiket nem ismerhet Conrad Stonebanks, az ex fegyvertárs. Szóval következik egy kisebb nagymenőzés a leendő harcosokat tekintve, majd eme kisebb unalom után végre újfent mehet az aprítás! Vagyis mehetne, azonban fiatal csapat, kevés tapasztalat, nulla összeszokottság… Hiába jók külön-külön a saját területükön, a csapatmunka teljesen más! Úgyhogy a kudarc borítékolható.

         Ám a barátság és a hűség mindennél többet ér, az ellenfél meg túl erős, annak ellenére, hogy ez nincs tulajdonképpen alátámasztva, de higgyük el! Szóval, megjelennek a hátrahagyott kommandósok, és a régi csapat néhány új taggal kiegészülve neki vág, hogy leszámoljon Conraddal, és kiszabadítsa a foglyul ejtett fiatalokat.            Nem túl bonyolult történet, azonban ez a sorozat nem is a több szálon futó, összetett sztoriról szól, hanem a könnyed keménységről, a zúzásról, aprításról, rombolásról, és a tökös adok-kapok egyszavasakról. S bár a film folyamán mindezek mintha háttérbe szorulnának, a nagy-nagy vége leszámolásnál, illetve csatánál, mert tulajdonképpen az már csata, ahogy egy kisebb hadsereg felvonul hőseink ellen, minden a helyére kerül!

            Olybá tűnik, a készítők ismét magukra találtak, és rájöttek, hogy nem a különféle érzelgőség és műmájerkedésre van szükség, mert az nem érdekli annyira a nézőt, hanem a látványos lövöldözésre, robbanásra, épületamortizálásra és igen, a frappáns beszólásokra, megjegyzésekre! Szóval a végére ismét rendkívüli módon felpörög a film, és felidézi azt a hangulatot, amiért nagyon hatásos volt az első, és tulajdonképpen a második is. Bár az első résznél azért sok minden más is közrejátszott a hatalmas sikerben, szóval azt nem is lehet nagyon idesorolni. Az egyszerűen az etalon, és kész!

            És akkor felmerül a kérdés, hogy milyen formátumban is érdemes beszerezni ezt a filmet annak, aki akció rajongó, vagy aki szereti bármelyik szereplőt, vagy csak a gyűjteményét akarja teljessé tenni. Nos, akad egy szimpla, DVD film verzió magyar és angol hanggal illetve felirattal.

A feláldozhatók 3 DVD film

 
        Illetve egy Blu-ray film változat, amire pakoltak néhány extrát, mint például kulisszák mögött, így készült, baki parádé, az újoncokról ismertető, stb.

 

A feláldozhatók 3 Blu-ray film

 

 

         Viszont, akad még itt egy gyűjteményes kiadás is, amiben mindhárom rész benne van dvd-ként. Ez azoknak tuti, akik későn eszméltek, hogy érdemes a polcra helyezni a feláldozhatókat, mint például én.

 

A feláldozhatók gyűjtemény 3 DVD film

 


Legfrissebb cikkeink

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.