DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • aladdin
  • ketlepes
  • pikachu
  • marvel
  • miutan
  • kedvencek
  • alita

BONTONFILM 2016. augusztusi DVD és Blu-ray megjelenések!

Írta: Fremont | 2016.07.23.

BONTONFILM 2016. augusztusi DVD és Blu-ray megjelenések!

 

Melissa McCarthy újra tarol A főnök szerepében. Hugh Jackman edzi Eddie, a sas-t!. Az Oviba új zsaru érkezik Dolph Lundgren és Bill Bellamy főszereplésével. Bepillantást nyerünk a Rolling Stone magazin riportere és egy neves regényíró lélekemelő kalandjába. Sacha Baron Cohen Agyas és agyatlan humorral bombáz minket. Az igaz történet se marad el Maggie Smith főszereplésével, A kertbérlő-ben. Ian McKellen-t is megnézhetjük, mint Sherlock Holmes-t.2016. augusztus 05.

Agyas és agyatlan - (The Brothers Grimsby) --- DVD, Blu-ray

„Sacha Baron Cohen legjobb alakítása a Borat óta,“ - Pete Hammond, Deadline Hollywood


A tinilány naplója - (The Diary of a Teenage Girl) --- DVD

Az 1976 San Franciscójában nővé érő Minnie Goetze (Bel Powley) lelkére egyaránt hat a hanyatlóban lévő hippimozgalom és az ébredező punk rock. A többi tinilányhoz hasonlóan ő is a szerelmet, az elfogadást és az élet értelmét keresi.


A turné vége - (The End of the Tour) --- DVD

A Sundance Filmfesztivál hivatalos versenyfilmje
Amikor a Rolling Stone magazin riportere, David Lipsky (Jesse Eisenberg – Social Network – A közösségi háló) elkíséri a neves regényírót, David Foster Wallace-t (Jason Segel – Szexvideó) könyve bemutató körútjára


Ovizsaru 2. - (Kindergarten Cop 2) --- DVD

Dolph Lundgren és Bill Bellamy a két főszereplője az Arnold Schwarzenegger klasszikus vígjátéka, az Ovizsaru folytatásának.

A kertbérlő - (Lady in the Van) --- DVD

Miss Shepherd (Maggie Smith), az ismeretlen múltú asszony „egy kis időre” leparkol a furgonjával Alan Bennett (Alex Jennings) londoni kocsifeljárójára, majd 15 évre ott ragad.


Mr. Holmes - (Mr. Holmes) --- DVD

A Mr. Holmes című film egészen új szemszögből mutatja be a világ leghíresebb nyomozóját. 1947-ben, egy távoli tengerparti kertes házban élve az idősödő Sherlock Holmes (az Oscar®-díjra jelölt Ian McKellen) méhészkedéssel tölti az időt.A boszorkány: New england-i népi legenda - (The VVitch: A New-England Folktale) --- DVD, Blu-ray

A XVII. század Amerikájában élő William és Katherine hithű katolikusok. Amikor újszülött fiuk rejtélyes módon eltűnik, az elvetett gabona pedig nem kel ki, a családtagok egymás ellen fordulnak.

2016. augusztus 19.

Társak, házak, tárgyak - (People, Places, Things) --- DVD

Will Henry (Jemaine Clement – Sötét zsaruk 3.) a frissen  facérrá vált apuka élete kész zűrzavar. Egyedül próbálja nevelni ikerlányait, anélkül, hogy feladná professzori munkáját az egyetemen és a képregényírást.A főnök - (The Boss) --- DVD, Blu-ray

Melissa McCarthy (A kém, Koszorúslányok, Női szervek) alakítja Michelle Darnell iparmágnást, aki bennfentes kereskedelem miatt börtönbe kerül.

Eddie, a sas - (Eddie the Eagle) --- DVD, Blu-ray

Taron Egerton és az Oscar®-díjra jelölt Hugh Jackman brillírozik ebben a kellemesen szórakoztató, megtörtént eseményeken alapuló filmben.

A megjelenések tájékoztató jellegűek, a kiadó a változtatás jogát fenntartja!Legfrissebb cikkeink

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.