DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • aladdin
  • ketlepes
  • pikachu
  • marvel
  • miutan
  • kedvencek
  • alita

Pro Video 2016. szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenések!

Írta: Fremont | 2016.09.02.

Pro Video 2016. szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenések!

 

Scooby és a Rejtély Rt. a WWE sztárjaival egyesítik erejüket, Tom és Jerry Óz birodalmában kalandozik, és a DC Tini Szuperhősei Az év hőse versenyen mérettetik meg erejüket. A meséken túl érkezik a Marvel Moziverzum tizenharmadik filmje, az Amerika kapitány: Polgárháború, ami Trilógiában is megtalálható lesz. Russell Crowe és Ryan Gosling alakításában jön a Rendes fickók, mely garantáltan megnevetteti az embert. A Trónok harca Blu-ray kiadásai is folytatódnak, érkezik a teljes negyedik évad. A klasszikusok kedvelőinek pedig nagyszerű hírünk van, az 1959-es William Wyler által rendezett Ben Hur film most Blu-ray Steelbook változatban is megtalálható lesz!2016. szeptember 07.

Scooby-Doo és a WWE: Rejtély az autóversenyen - (Scooby-Doo WWE Curse Of The Speed Demon) --- DVD

BÖSZME AUTÓK, JÓKORA POFONOK ÉS EGY ÓRIÁSI REJTÉLY!
Nyomd tövig a pedált Scooby-Doo, Bozont és a többiek benzingőzös új kalandjában, amelyben egyesítik erejüket a WWE sztárjaival!Tom és Jerry Óz birodalmában - (Tom & Jerry: Return to Oz MFV) --- DVD

LÁTOGASSUK MEG A NAGY VARÁZSLÓT Tommal és Jerryvel az oldalunkon és rubincipellővel a lábunkon!
A lehengerlő új utazásra betársul melléjük Óz, a nagy varázsló, Dorothy, Toto, a Madárijesztő, a Bádogember és a Gyáva Oroszlán is. A kis csapat együtt veti bele magát a nevetéssel és izgalmakkal teli új kalandba, amely végigszáguld a sárgaköves út mentén egyenesen a rajongók szívébe!


2016. szeptember 14.


Trónok harca 4. évad - (Game of Thrones S4) --- Blu-ray

A George R.R. Martin nagysikerű könyvei alapján készült sorozat negyedik évadában a Vastrón továbbra is a Lannisterek kezében marad. De vajon képesek lesznek-e legyőzni saját egójukat, az őket körbeölelő egyre nagyobb fenyegetettségről nem is beszélve?


2016. szeptember 21.

Amerika kapitány: Polgárháború - (Captain America: Civil War) --- DVD

A Marvel Moziverzumot óriási törés rázza meg az epikus Amerika Kapitány: Polgárháborúban, mellyel új korszak veszi kezdetét. Mikor a kormány megpróbálja irányítása alá venni a Bosszúállókat, ez Amerika Kapitány (Chris Evans) és Vasember (Robert Downey Jr.) között akkora feszültséget okoz, hogy legjobb barátokból esküdt ellenségekké válnak.
Amerika kapitány Trilógia - (Captain America Trilogy) --- DVD

A gyűjtemény tartalma:
Amerika kapitány: Az első bosszúálló
Amerika kapitány: A tél katonája
Amerika kapitány: PolgárháborúTini szuperhősök - Az év hőse - (DC Super Hero Girls) --- DVD

Kísérd el a DC Tini Szuperhősöket a nagy kalandban, melynek során rádöbbennek, hogy az erő mindnyájunkban ott rejtőzik! Keresd a DC új egész estés animációs filmjét DVD-n!


2016. szeptember 28.

Rendes fickók - (The Nice Guys) --- DVD

„POÉNBOMBA!” – Paul Salfen, CBS-TV

HOGY AZ ÉVSZÁZAD BŰNÜGYÉT MEGOLDJÁK, AHHOZ NEM ELÉG RENDESNEK LENNIÜK.

Shane Black (Vasember 3.) új filmjében az Oscar®-díjas Russell Crowe játssza Jackson Healy-t, a jobb napokat látott behajtót, az Oscar®-díjra jelölt Ryan Gosling pedig Holland Marchot, „a világ legrosszabb detektívjét”.BEN HUR Fémdoboz - (Ben Hur Steelbook) --- Blu-ray Fémdoboz

APRÓLÉKOS MUNKÁVAL, KÉPKOCKÁRÓL KÉPKOCKÁRA FELÚJÍTOTT ÉS AZ EREDETI 65 MM-ES KAMERANEGATÍVRÓL ÚJRAMASTERELT VÁLTOZAT!

Ez a lenyűgöző látványvilágú, nagyszabású akciójelenetekben és drámai eseményekben bővelkedő alkotás annak idején rekordot állított fel 11 – köztük a legjobb filmnek járó – Oscar®-díjával, ma pedig HD minőségben a Blu-ray kiadást emeli új magasságokba.


A megjelenések tájékoztató jellegűek, a kiadó a változtatás jogát fenntartja!


Legfrissebb cikkeink

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.