DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • aladdin
  • ketlepes
  • pikachu
  • marvel
  • miutan
  • kedvencek
  • alita

Pro Video 2015. márciusi DVD és Blu-ray megjelenések

Írta: Fremont | 2015.02.27.

Pro Video 2015. márciusi DVD és Blu-ray megjelenések!

 

Három ígéretes gyűjtemény és kiemelhető két nagy megjelenés, Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész és a Csillagok között, amit már nagyon sokan vártatok!


2015. MÁRCIUS 4.

Delfines kaland gyűjtemény - DVD - (Dolphins Tale 1-2) kétlemezes kiadás

Ebben a csodás DVD gyűjteményben követhetjük nyomon Winter kalandját. 2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A második részben a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.
2015. MÁRCIUS 11.

Förtelmes főnökök 2. rész  - DVD - (Horrible Bosses 2.)
Förtelmes főnökök 2. rész - Blu-ray - (Horrible Bosses 2.)Rendező:
Sean Anders Szereplők: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day
Újra itt a nagy csapat! Nick, Dale és Kurt úgy döntenek, hogy a maguk urai lesznek, és saját vállalkozásba fognak. Ám mikor egy dörzsölt befektető átveri őket, a fiúk egy meglehetősen elhibázott tervbe fognak, hogy visszaszerezzék cégüket.


Förtelmes főnökök gyűjtemény - DVD -
(Horrible Bosses 1-2.) kétlemezes kiadás


2015. MÁRCIUS 25.

Jessabelle - DVD - (Jessabelle)Rendező:
 Kevin Greutert Szereplők: Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter
A Paranormal Activity producereinek hátborzongató új horrorjában Jessabelle egy borzalmas autóbalesetet követően hazatér a családi házba, hogy ott heverje ki a történteket és felgyógyuljon sérüléseiből. Az egykori békés otthon azonban szörnyű titkot rejt, Jessabelle-nek pedig hamarosan rá kell jönnie, hogy nincs egyedül.


Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész - DVD - (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) egylemezes kiadás
Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész - 2 DVD - (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) kétlemezes kiadás
Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész - Blu-ray - (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)Rendező: Francis Lawrence Szereplők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével.


Az éhezők viadala gyűjtemény - 3 DVD - (The Hunger Games 1-3 collection) háromlemezes kiadás


Itthon, édes otthon - DVD - (This is Where I Leave You)
Itthon, édes otthon - Blu-ray - (This is Where I Leave You)

Rendező:
 Shawn Levy Szereplők: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda
Négy felnőtt testvér apjuk temetésére érkezik a Jane Fonda vezette szülői házba. Egy hétig maradnak gyászolni. Ez idő alatt mindenki szekrényéből sorra esnek ki a csontvázak és kiderül, hogy a már kora reggel tökéletesen bodorított hajak és sminkek mögött senkinek sem olyan tökéletes az élete, mint amilyennek mutatja.2015. MÁRCIUS 31.

St. Vincent - DVD - (St. Vincent)Rendező:
 Theodore Melfi Szereplők: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts
A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér, a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Már a bemutatkozás sem alakul problémamentesen, de a kisfiú egyik nap kizárja magát lakásból és kénytelen a barátságtalan szomszéd segítségét kérni, aki kénytelen beletörődni, hogy a fiúra neki kell vigyázni, amíg az anyja haza nem ér a munkából.


Csillagok között - DVD - (Interstellar)
Csillagok között - 2 Blu-ray - (Interstellar) kétlemezes kiadás
Csillagok között futurepak, limitált fémdobozos kiadás - 2 Blu-ray - (Interstellar) kétlemezes kiadásRendező: Christopher Nolan Szereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Christopher Nolan nagyhatású filmje egy csapatnyi felfedezőről szól, akik az emberiség történetének legfontosabb küldetésére indulnak.


A megjelenések tájékoztató jellegűek, a kiadó a változtatás jogát fenntartja!

Legfrissebb cikkeink

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.