DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA hobbit trilógia (6 DVD) - Moziváltozatos gyűjtemény


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 460 perc
Kiadó Warner Bros.
Hivatalos weboldal The Hobbit Trilogy

A hobbit trilógia (6 DVD) - Moziváltozatos gyűjtemény

DVD film

The Hobbit Trilogy (2013)

Megjelenés: 2015.04.21.
Ár: 14 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: díszdoboz, fantasy, kaland
Rendező: Peter Jackson,
Szereplők: Ian Holm, Ian McKellen, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Andy Serkis, Stephen Fry, James Nesbitt, Martin Freeman, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Richard Armitage, Elijah Wood,


Tartalom

A hobbit - Váratlan utazás (2 DVD) - Extra változat (2012)

A Gyűrűk Urá-hoz hasonlóan, A hobbit-trilógia is J.R.R. Tolkien egyik jól ismert klasszikusán alapul, amelynek sorait a világ minden táján olvasók generációi falták lelkesen.

Jacksont azóta foglalkoztatta A hobbit megfilmesítésének gondolata, amióta nekilátott, hogy elkészítse A Gyűrűk Ura-trilógiát.

Ez a másik mese 60 évvel A Gyűrűk Ura-trilógia előtt indul. Főhőse a címben szereplő hobbit, Zsákos Bilbó, akit Gandalf, a mágus rábeszél, hogy vegyen részt tizenhárom törp, köztük a legendás törpvezér, Tölgypajzsos Thorin kalandokkal teli utazásában. Céljuk, hogy visszaszerezzék az elveszett törp-királyságot, Erebort Smaugtól, a sárkánytól, aki sok évvel korábban megtámadta és elfoglalta azt. Útjukon csak egy különleges jelekkel írt térkép segíti őket, de hajtja őket Thorin mindent elsöprő vágya, hogy visszakaphassa örökségét és újra övé legyen a törpök egykori hazája.
A hobbit - Smaug pusztasága (2 DVD) - Extra változat (2013)

Folytatódik a Váratlan utazás ami még több kalandot ígér.

Miután a csapat átkelt a Ködhegységen a Bakacsin erdő felé veszik az irányt. Gandalf elválik a többiektől és a maga útját folytatja tovább. A kis csapatnak meg kell küzdenie az erdő lakóival köztük óriás pókokkal. Az erdőben élő tündék foglyul ejtik  a társaságot, akiket Bilbó kiszabadít, hogy tovább tudjanak halandi Tóváros felé. A Magányos hegyhez érve Bilbónak meg kell mutatni a tehetségét és meg kell találnia a titkos bejáratot, ahol Smaug a rettenetes sárkány él.

Mindeközben Gandalf felkeresi a Fehérek Tanácsát, majd elindul Dol Gudurba, hogy megtudja ki az ott tevékenykedő Feketemágus. Bakacsinerdő tündéreinek Thranduil király és fia Legolas vezetésével egy Dol Gudurból támadó ork sereggel kell megküzdeni.
A hobbit - Az öt sereg csatája (2 DVD) - Extra változat (2014)

Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A dühöngő Smaug nőket és gyerekeket sem kímélve támad Esgarothra, a Tóvárosra. Mindeközben a visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin Bilbo erőfeszítései ellenére hátat fordít barátainak és elárulja őket.

Ennél azonban jóval nagyobb veszélyek is leselkednek a hobbitra és barátaira. Bár kizárólag Gandalf tud róla, Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Ahogy a sötétség erői egyre jobban előretörnek, a törpék, tündék és az emberek választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol saját és barátai életéért is harcolnia kell, miközben Középfölde egészének sorsa forog kockán.


Extrák

Megegyezik a külön megjelentekkelAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.